Sådan Tilpasses Navigationen

Indholdsfortegnelse:

Sådan Tilpasses Navigationen
Sådan Tilpasses Navigationen

Video: Sådan Tilpasses Navigationen

Video: Sådan Tilpasses Navigationen
Video: Sådan tilpasses den personaliserede kørefunktion i Multi-Sense-menuen 2024, Marts
Anonim

Når du køber nye og brugte biler, opstår der mange spørgsmål vedrørende driften af standardnavigationssystemer. Der er behov for at tilpasse det til lokale forhold for at planlægge ruten for optimal bevægelse omkring byen i tide.

Sådan tilpasses navigationen
Sådan tilpasses navigationen

Instruktioner

Trin 1

Skift navigatorsoftware ved hjælp af det engelske WinCE-operativsystem med en speciel fil yfospa06.img, som kan downloades frit fra Internettet. Gå til WinCE (kinesisk), og skift enheds-id'et ved hjælp af Set Pnd UUID-programmet, som identificerer denne software. Lav firmwaren til den samme fil (yfospa06.img). Når du skifter tilbage til engelsk, nulstilles WinCE Device ID til nul. Installer Navitel version 3.5.0.689 (tag tjenesten "Commonwealth").

Trin 2

For at tilpasse standardnavigatoren i amerikanske biler på russisk territorium skal du installere et 4G WiMax-modem. Takket være den unikke teknologi til transmission af information gennem radiobølgen kan du få adgang til Internettet og modtage forskellige applikationer, såsom download af information om trafikpropper. Navigationssystemet styres ved berøring med et let håndtryk på displayet.

Trin 3

Prøv at konvertere japansk bilnavigation til engelsk. Du skal have en arbejdsdisk med europæiske kort, en firmwaredisk, som kan downloades fra thepiratebay.org/torrent/3852053. Sæt håndbremsen på bilen, fjern navigationsskiven, drej tændingsnøglen med et enkelt klik. I den japanske menu, der åbnes, skal du vælge den linje, der begynder med US-T … og aktivere den. Bemærk, at der kun er et forsøg på at vælge en række. Indsæt firmwaredisken, vent et par minutter. Efter udskiftning af softwaren skal du indsætte en bunddisk. Navigationen foregår på engelsk.

Trin 4

For tyske biler skal du sørge for, at den har et europæisk Comand APS-navigationssystem. Start motoren, fjern originalskiven, tænd navigatoren. Tryk på tasterne 1, 3, 8 på samme tid i 2-3 sekunder. En menu vises. Indsæt disken til firmwaren, vælg den version, du vil installere, på skærmen. Sluk ikke maskinen, mens systemet opdateres. Om 20 minutter er alt klar.

Anbefalede: