Sådan Tilpasses Opera Som Standard

Indholdsfortegnelse:

Sådan Tilpasses Opera Som Standard
Sådan Tilpasses Opera Som Standard
Anonim

Mange brugere af Windows-operativsystemer til surfing bruger normalt den samme browser. Når du installerer en ekstra browser, ændrer nogle programmer automatisk prioriteter, f.eks. Standardbrowseren.

Sådan tilpasses Opera som standard
Sådan tilpasses Opera som standard

Er det nødvendigt

Opera software

Instruktioner

Trin 1

Næsten enhver moderne browser har mulighed for at aktivere "standardbrowser". For at installere denne mulighed i Opera skal du først starte den, hvis den ikke er det. Dobbeltklik på genvejen med venstre museknap eller en gang på ikonet i hurtigstart.

Trin 2

Efter indlæsning af alle sider skal du gå til topmenuen, hvis den er skjult, skal du venstreklikke på knappen med browserens logo. Klik derefter på menuen Funktioner, og vælg Generelle indstillinger, eller tryk på F12.

Trin 3

I vinduet "Indstillinger", der åbnes, skal du gå til fanen "Avanceret". På venstre side af vinduet vil du se flere sektioner, vælg "Programmer". I højre del af vinduet skal du markere afkrydsningsfeltet ud for "Kontroller, at Opera er standardbrowseren." Klik på "OK" for at gemme ændringerne.

Trin 4

Genstart din browser. Når et vindue vises, hvor du bliver spurgt, om du vil installere Opera som standard-internetbrowser, skal du klikke på knappen "Ja".

Trin 5

Fordi Windows-operativsystemet er multifunktionelt, og den samme handling kan udføres på flere måder, "Standard" -indstillingen kan aktiveres ved hjælp af standardværktøjerne i selve systemet, for eksempel appleten "Vælg standardprogrammer".

Trin 6

Klik på Start-menuen, og vælg Kontrolpanel. I det vindue, der åbnes, skal du køre appleten Tilføj eller fjern programmer. I afsnittet til venstre i vinduet skal du vælge afsnittet "Vælg standardprogrammer".

Trin 7

På højre side af programmet skal du klikke på linket "Andet" og gå til linjen "Vælg standardinternetbrowser". Vælg hovedprogrammet Opera, og klik på OK for at lukke vinduet.

Trin 8

Start din browser. Hvis den var åben, skal du genstarte den for at kontrollere, om indstillingen "Standardbrowser" er aktiv.

Anbefalede: