Sådan Tilpasses Opera-startsiden

Indholdsfortegnelse:

Sådan Tilpasses Opera-startsiden
Sådan Tilpasses Opera-startsiden

Video: Sådan Tilpasses Opera-startsiden

Video: Sådan Tilpasses Opera-startsiden
Video: 📣 Реакция на Димаша Что думают звёзды о Димаше Кудайбергене✯SUB✯ 2024, Kan
Anonim

Opera er en populær internetbrowser oprettet af Telenor-forskere i Norge. Programmet blev lanceret i 1994. Siden 2005 distribueres Opera PC og Opera Mini-software gratis, og siden 2009 er der også kommet en version til en mobiltelefon.

Sådan tilpasser du Opera-startsiden
Sådan tilpasser du Opera-startsiden

Er det nødvendigt

  • - PC eller anden digital enhed
  • - installeret browser.

Instruktioner

Trin 1

Browserversioner til forskellige elektroniske enheder har fælles menufunktioner, så du kan indstille startsiden i browseren ved hjælp af de samme handlinger på computeren og telefonen. Åbn menuen Funktioner på værktøjslinjen.

Trin 2

Vælg derefter punktet "Indstillinger" og underpunktet "Generelle indstillinger".

Trin 3

Den dialogboks, der vises, åbner fanen Generelt. De første to linjer i fanen bestemmer, hvilken side der skal åbnes, når browseren startes.

Trin 4

I kolonnen "Ved opstart" skal du indstille det ønskede element: fortsæt den forrige session, åbn en tom side eller åbn startsiden. Nedenfor er feltet til indtastning af startsiden. Indtast adressen på den ressource, du vil oprette en startressource.

Trin 5

Tryk på OK-knappen for at gemme indstillingerne for startsiden og afslutte menuen. Genstart din browser for at kontrollere, om indstillingerne er aktive.

Trin 6

Med visse browservisningsindstillinger er værktøjslinjen ikke synlig øverst. I dette tilfælde skal du administrere alle indstillinger ved at klikke på "Opera" -logoet (hvidt latinsk bogstav "O" på en rød baggrund) øverst til venstre i browseren. Find emnet "Indstillinger", og fortsæt derefter i henhold til den første algoritme.

Trin 7

Hvis du ønsker det, kan du komme forbi ved at trykke på en bestemt kombination på tastaturet. Menu "Grundindstillinger" kaldes ved samtidig at trykke på Ctrl + F12. Det aktuelle tastaturlayout betyder ikke noget. Den velkendte dialogboks vises, du skal bare foretage de relevante ændringer i startindstillingerne og adressen.

Anbefalede: