Sådan Starter Du Fra En Skjult Partition

Indholdsfortegnelse:

Sådan Starter Du Fra En Skjult Partition
Sådan Starter Du Fra En Skjult Partition

Video: Sådan Starter Du Fra En Skjult Partition

Video: Sådan Starter Du Fra En Skjult Partition
Video: Возведение перегородок санузла из блоков. Все этапы. #4 2024, April
Anonim

For computere er opstart fra en skjult partition på harddisken tilgængelig, hvor Windows-installationen starter, hvis installationsfiler er placeret i denne del. Dette er tilgængeligt for de modeller, der sælges med forudinstalleret software.

Sådan starter du fra en skjult partition
Sådan starter du fra en skjult partition

Nødvendig

  • - computer;
  • - instruktioner til det.

Instruktioner

Trin 1

Genstart computeren, og når en sort skærm vises, skal du trykke på den tast, der er designet til din bundkortmodel, for at komme ind i computerstart fra den skjulte partition. Normalt er tastaturgenvejen ALT + F10, det kan også være ALT + F9, ALT + F11 og så videre afhængigt af dit bundkortmodel. Du kan finde ud af den rigtige kombination på producentens websted eller i instruktionerne til din computer.

Trin 2

Når du starter din computer, skal du være opmærksom på linjen med ordet Recovery. Ved siden af vil der være en nøgle, der er beregnet til at starte boot fra en skjult partition på harddisken. Hvis du ikke har tid til at læse beskeden på computerens startskærm, skal du kontrollere, om funktionen til frysning af skærmen, når du trykker på Pause-tasten, fungerer på din computer.

Trin 3

Når startmenuen fra en skjult partition vises på skærmen, skal du vælge en af mulighederne: en ny installation af Windows-operativsystemet med formateringen af den partition, hvor den forrige kopi af softwaren blev installeret, eller udskiftning af operativsystemet installationsfiler, forudsat at der er tilstrækkelig ledig plads på harddisken. I det andet tilfælde sikkerhedskopieres brugernes filer, det gamle system fjernes, og der installeres en ny.

Trin 4

Bemærk, at operativsystemet på den skjulte partition på harddisken kun er bundet til din computer. Det indeholder også drivere, der er egnede til konfigurationen, yderligere software (normalt forudinstallerede versioner af antivirusprogrammer, prøveversion af Microsoft Office, Skype, Nero osv.), En nøgle til softwareproduktet. Dette afsnit er skjult af sikkerhedshensyn og for at opretholde adgang til softwareinstallationen, når du formaterer harddisken på din computer.

Anbefalede: