Sådan Ser Du Skjult Tekst

Indholdsfortegnelse:

Sådan Ser Du Skjult Tekst
Sådan Ser Du Skjult Tekst

Video: Sådan Ser Du Skjult Tekst

Video: Sådan Ser Du Skjult Tekst
Video: ДЕТИ ЛЕДИБАГ И СУПЕР-КОТА 😱 Сказки на ночь от Маринетт Miraculous Ladybug & Cat Noir in real life 2024, April
Anonim

Ikke al tekst på en webside er synlig for en besøgende umiddelbart efter den er indlæst. Nogle gange indeholder den også skjult tekst. Dette kan for eksempel være et svar på et matematisk problem, en løsning på en gåde. Også nøgleord beregnet til søgemaskiner er skjult.

Sådan ser du skjult tekst
Sådan ser du skjult tekst

Instruktioner

Trin 1

På wiki-projekter kan store tekstfragmenter være usynlige, rodede artiklen såvel som spoilere - anmeldelser og kommentarer til film, der afslører handlingen (efter at have læst dem er filmene selv ikke interessante at se). For at læse et sådant fragment skal du klikke på linket "Vis" (det kan have andre navne). Derefter vil al teksten under den gå ned, og det ledige rum vil blive taget af et skjult fragment.

Trin 2

På websteder, der ikke bruger wiki-teknologi, bruges ofte en lidt anden måde at gøre tekst til usynlig. Dets essens ligger i det faktum, at symbolerne er lavet i samme farve som baggrunden, hvorfor de fusionerer med det. Hvis webmasteren ikke har testet webstedet i alle browsere, er det muligt, at i den, du bruger, vil teksten alligevel være synlig. Og i tekstbrowsere som Lynx er det obligatorisk. Hvis webstedet er fuldt kompatibelt med din browser, skal du vælge det skjulte fragment med musen, som om du vil kopiere det. Derefter bliver det synligt.

Trin 3

Hvis du ønsker det, kan du oprette et skjult stykke tekst på din egen side. For at gøre dette skal du se på, hvilken farve der er indstillet til baggrunden af siden i tagget. Indstil samme farve til skrifttypen på det tilsvarende stykke tekst med tagget. Sæt tagget i slutningen af det skjulte uddrag

Trin 4

Nøgleord beregnet til søgemaskiner samt kommentarer i HTML-kode og scripts, når de ser siden på den sædvanlige måde, vises slet ikke på skærmen. Vis kildekoden på siden for at se dem. I de fleste browsere bruges kommandoen "Vis" - "Kildekode" til dette. Hvis siden er meget stor, skal du søge efter nøgleord i teksten for hurtigt at finde nøgleord. Overgangen til søgestrengens inputtilstand udføres ved at trykke på Ctrl + F-tasterne.

Anbefalede: