Sådan Oprettes Et Skjult Link

Indholdsfortegnelse:

Sådan Oprettes Et Skjult Link
Sådan Oprettes Et Skjult Link

Video: Sådan Oprettes Et Skjult Link

Video: Sådan Oprettes Et Skjult Link
Video: Как избежать появления трещин на стенах? Подготовка под штукатурку. #11 2024, Kan
Anonim

Et skjult link adskiller sig fra den sædvanlige mangel på farve og skrifttypevalg: den har den samme farve som resten af teksten, ikke understreget, ikke forstørret. For at designe et skjult link bruges næsten de samme HTML-tags som i design af andre adresser med et par undtagelser

Sådan oprettes et skjult link
Sådan oprettes et skjult link

Instruktioner

Trin 1

Du kan style det skjulte link som et tegnsætningstegn:.. I dette tilfælde vil det stadig blive fremhævet, men på grund af dets lille størrelse tiltrækker det ikke opmærksomhed. Et mellemrum kan ikke bruges som et link

Trin 2

Understreget kan fjernes med følgende tag: Din tekst. Som et resultat forbliver kun farvevalget tilbage.

Trin 3

For at fjerne fremhævning og understregning skal du bruge følgende tag: Din tekst. I stedet for sort skal du indsætte HTML- eller engelsktitlen på den farve, der bruges til skrifttypen på din blog (vær forsigtig, nogle gange er den mørkegrå, blå, gullig eller brun afhængigt af bloggens design).

Trin 4

Du kan ikke kun fjerne understregningen, men også gøre linkteksten helt usynlig. For at gøre dette skal du bruge tagget: Linktekst, men i stedet for "rødt" skal du bruge titlen eller baggrundsfarvekoden til din blog.

Trin 5

Når du bruger dette mærke: Din tekst - understregningen annulleres ikke, men når du erstatter farverne "grøn" og "rød" med baggrundsfarven, bliver linket igen usynligt.

Anbefalede: