Sådan Får Du En Slettet Postkasse Tilbage

Indholdsfortegnelse:

Sådan Får Du En Slettet Postkasse Tilbage
Sådan Får Du En Slettet Postkasse Tilbage

Video: Sådan Får Du En Slettet Postkasse Tilbage

Video: Sådan Får Du En Slettet Postkasse Tilbage
Video: Sådan forbedrer du ydeevnen i Windows 10 (Officiel Dell Tech Support) 2024, Marts
Anonim

De mest populære posttjenester i dag er Google Mail, Mail.ru og Yandex. Mail. Nogle gange sletter brugere gamle e-mails for at oprette en postkasse i et andet, mere bekvemt system. I forskellige elektroniske postsystemer er proceduren til gendannelse af en postkasse, uanset årsagen til dens sletning, omtrent den samme.

Sådan får du en slettet postkasse tilbage
Sådan får du en slettet postkasse tilbage

Instruktioner

Trin 1

Sletning af en postkasse betyder ikke sletning af en konto i systemet. Mange multiservices og portaler, såsom Google, leverer ikke kun mail til bruger-id'et, men også dokumenter, arrangør, webdesignerværktøjer og andre undertjenester. Når du har slettet en postkasse i en af disse tjenester, for eksempel Mail.ru, kan du gendanne den ved at logge ind på din konto. Find emnet "Opret postkasse" på din personlige konto (konto), og der oprettes en e-mail til dig med den samme adresse, som du havde tidligere. Dog vil breve, der var i feltet før sletning, blive slettet.

Trin 2

Hvis du ikke kun har slettet din e-mail, men hele kontoen, kan du ikke registrere den samme adresse inden for 3 måneder. Mest sandsynligt vil dit e-mail-navn blive frosset i 90 dage og kan ikke gendannes. Selvfølgelig er der en mulighed for, at denne adresse efter 3 måneder vil blive registreret af en anden bruger, og at du ikke kan gendanne din gamle e-mail. Derfor, hvis denne adresse er vigtig for dig, skal du prøve at omregistrere den straks 90 dage efter sletning af din konto.

Trin 3

Nogle posttjenester sletter en postkasse på grund af klientens inaktivitet i 3-9 måneder. Denne periode er foreskrevet med aftalen mellem postsystemet og dets bruger. I dette tilfælde kan du gendanne din e-mail ved at kontakte supporttjenesten via feedbacken. Mest sandsynligt bliver du bedt om at angive den gamle adgangskode fra mailen og / eller svaret på det hemmelige spørgsmål.

Trin 4

Med fremskridt inden for SEO, sociale medier og internetsvindel kan postkassen slettes på grund af dens anvendelse med det formål at sende spam og vira. Måske blev din e-mail-konto hacket af hackere, og adgangen til din e-mail blev lukket, og adressen blev blokeret eller slettet. For at løse dette problem skal du også kontakte teknisk support for at gendanne din konto. Du har muligvis brug for en scanning af dit pas til dette.

Anbefalede: