Sådan Tilføjes Et Spil Til Webstedet

Indholdsfortegnelse:

Sådan Tilføjes Et Spil Til Webstedet
Sådan Tilføjes Et Spil Til Webstedet

Video: Sådan Tilføjes Et Spil Til Webstedet

Video: Sådan Tilføjes Et Spil Til Webstedet
Video: How to add a game to your Google Web site 2024, April
Anonim

For at diversificere deres egen internetressource og tiltrække flere besøgende bruger webmastere ofte forskellige applikationer. En af typerne af sådanne applikationer er onlinespil.

Sådan tilføjes et spil til webstedet
Sådan tilføjes et spil til webstedet

Instruktioner

Trin 1

Registrer dig på Screencast-webstedet ved at følge linket i afsnittet Yderligere kilder. Indtast din e-mail-adresse, bekræft den. For at gøre dette skal du følge linket i brevet. Der er en begrænsning på denne ressource, ifølge hvilken en gratis download til denne filhostingtjeneste kun er mulig i mængden af to gigabyte for en konto. Nu har du din konto, som du vil blive omdirigeret til efter registrering. Du kan bruge Google Chrome, som har en indbygget oversætter, hvis du har problemer med det engelske sprog.

Trin 2

Efter registrering skal du fortsætte med søgningen direkte efter selve spillene. Der er et stort antal specialiserede websteder. Download spillet i swf-format fra nogen af dem. Derefter, efter indlæsning af spillet, skal du gå tilbage til Screencast. Gå til sektionen Mit bibliotek, og klik på knappen Upload indhold. Et vindue åbnes, du bliver bedt om at uploade spillet til webstedet. Klik på Gennemse, og vælg det downloadede spil. Denne fil vises i biblioteket. Du kan senere ændre og redigere det.

Trin 3

Når spillet er uploadet til Screencast, skal du klikke på ikonet for det valgte Flash-spil. I vinduet, der åbnes, skal du kopiere html-koden, der skal indsættes på dit websted. Klik derefter på knappen Del. På nøjagtig samme måde kan du indsætte ikke kun spil, men også videomaterialer, musikalske kompositioner og andre multimedieobjekter i din webressource. Denne metode hjælper med at spare plads på din hosting, hvilket er dens største fordel.

Trin 4

Der er også en anden måde at installere spillet på dit websted. For at gøre dette skal du følge det andet link i afsnittet "Yderligere kilder", find et passende spil der. Åbn den på en separat side, og find blokken med koden placeret i tekstfeltet i bunden. Kopier den givne kode. Åbn derefter dit websteds html-editor, og indsæt de kopierede oplysninger, hvor du vil. Gem siden og test funktionaliteten i spillet.

Anbefalede: