Sådan Betaler Du For Et Køb På Aliexpress Med PayPal

Indholdsfortegnelse:

Sådan Betaler Du For Et Køb På Aliexpress Med PayPal
Sådan Betaler Du For Et Køb På Aliexpress Med PayPal

Video: Sådan Betaler Du For Et Køb På Aliexpress Med PayPal

Video: Sådan Betaler Du For Et Køb På Aliexpress Med PayPal
Video: AliExpress Dropshipping: How to Fulfill All Your AliExpress Orders Using PayPal? - (2021 Update) 2024, April
Anonim

Du kan ikke betale for køb på Aliexpress med PayPal i dag. Hvis der er penge på den elektroniske tegnebog, skal de først trækkes tilbage på kortet. Betalingssystemet kan anvendes, hvis der foretages en refusion fra sælgeren.

Sådan betaler du for et køb på Aliexpress med PayPal
Sådan betaler du for et køb på Aliexpress med PayPal

En af de mest populære måder at betale for varer på AliExpress er at bruge et kreditkort. Dette skyldes evnen til hurtigt at foretage en betaling uden at skulle betale for tjenester til formidlere. På grund af frygt for, at oplysninger om bankkontoen vil være i svindlerens hænder, nægter mange denne mulighed og foretrækker betalingssystemer.

En af dem er PayPal. Systemet er praktisk for dem, der foretager køb på forskellige handelsplatforme og sælger varer. Systemets popularitet skyldes også, at det er tilgængeligt hvor som helst i verden. Brugere har mulighed for at kontrollere balancen, overvåge bevægelsen af midler.

registrering

Inden du betaler for dine køb, skal du gå til PayPal-webstedet for at registrere dig. Enhver voksen bruger kan oprette sin egen tegnebog. Efter start af proceduren for åbning af en konto bliver det muligt at vælge en personlig eller virksomhedstype. Den første mulighed er velegnet til enkeltpersoner.

Udfyld formularen. Passdata skal angives. Dette krav skyldes nye love, der trådte i kraft i 2015. Det eneste, der er tilbage, er at bekræfte og åbne en konto.

Link dit kort, eller fyld din konto op

Denne mulighed gør det muligt at foretage en betaling fra kortet uden at videregive oplysningerne til forhandleren. Det er muligt ikke at binde plasten, men i dette tilfælde skal oplysningerne herfra indtastes hver gang. Udfyld alle felter, inklusive sikkerhedskoden på bagsiden.

Et træk ved betalingssystemet er muligheden for at foretage betalinger uden at bruge et kort. Du kan genopfylde saldoen på en elektronisk tegnebog ved hjælp af et andet betalingssystem, pengeautomat eller kort.

Betaling på Aliexpress

Tidligere på denne markedsplads kunne du foretage betalinger på forskellige måder. I dag er det ikke muligt at betale for køb gennem dette system for at beskytte købere mod svigagtige aktiviteter. Den eneste mulighed er at trække saldoen fra den elektroniske konto til kortet. Vælg "Betaling med kreditkort" på Aliexpress. Du kan også foretage en betaling til den handlende bankkonto.

Den trinvise betaling ser sådan ud:

  • på hovedsiden, find "Udtag midler";
  • på Aliexpress-webstedet skal du vælge "Brug et andet kort" i menuen "Betalingsmetoder";
  • udfyld detaljerne
  • tryk på knappen "Finish", vælg "Confirm and pay".

PayPal kan således ikke bruges til at betale for varer på Aliexpress. Den eneste situation, hvor en faktura er praktisk, er når du har brug for at få en refusion, for eksempel for en alt for tidligt leveret vare. I dette tilfælde bliver du nødt til at oprette en tvist eller være enig personligt med sælgeren om overførsel af det krævede beløb.

Anbefalede: