Sådan Betaler Du For Et Ebay-køb Med PayPal

Indholdsfortegnelse:

Sådan Betaler Du For Et Ebay-køb Med PayPal
Sådan Betaler Du For Et Ebay-køb Med PayPal

Video: Sådan Betaler Du For Et Ebay-køb Med PayPal

Video: Sådan Betaler Du For Et Ebay-køb Med PayPal
Video: How To Do Paypal Currency Conversion (2018) 2024, Kan
Anonim

PayPal er den mest bekvemme og sikre måde at betale for ethvert eBay-køb. At linke PayPal og eBay-konti er ret simpelt, i fremtiden vil du være i stand til at betale for de bestilte varer, og i tilfælde af manglende modtagelse eller mangel skal du returnere dine penge til dem. Hvordan foretager jeg en betaling med to klik?

Sådan betaler du for et ebay-køb med PayPal
Sådan betaler du for et ebay-køb med PayPal

For at foretage betalinger via online PayPal-systemet skal du have en verificeret konto og knytte dit Visa eller MasterCard til det. Fyld saldoen op med det krævede beløb, eller foretag en betaling via PayPal direkte fra dit kort. Valutakonvertering i tjenesten sker automatisk.

  1. Hvis du byder på og vinder en auktion på eBay, skal du genkøbe varen inden for 2 dage. Det er også muligt at købe varer på eBay med det samme til en fast salgspris. For at gøre dette skal du klikke på knappen "Køb nu" og derefter klikke på "Betal" overfor det valgte produkt.
  2. Du kan betale ved at klikke på linket i ordrebekræftelses-e-mailen fra eBay direkte i produktmeddelelsen på din personlige konto ved at klikke på "Vundet" på eBay.
  3. Så klik på "Betal nu". Tilføj din leveringsadresse, eller kontroller den tidligere indtastede adresse (du kan ændre den ved at klikke på knappen "Skift leveringsadresse").
  4. I indkøbskurven skal du markere afkrydsningsfelterne ud for de produkter, du har til hensigt at købe, og som du skal betale for nu. Klik på Fortsæt.
  5. Klik på PayPal som betalingsmetode. Klik på knappen "Bekræft betaling". Hvis du betaler for dit køb via PayPal, har du mulighed for at donere midler til en nonprofitorganisation. For at gøre dette skal du klikke på knappen "Doner ved kassen".
  6. Vent på et brev til e-mail-adressen med oplysninger om betaling og data om produktet.

Metoden til at overføre penge gennem PayPal-tjenesten til eBay er muligvis ikke tilgængelig for betaling af køb foretaget i afsnittene på eBay "For biler", "Forretning" og "Fast ejendom" samt "Udstyr til produktion".

Betaler for flere varer på én gang

  • Du kan foretage en betaling samtidigt for flere indkøb og for flere sælgere. Men for dette skal sælgere acceptere overførsler via PayPal og acceptere eBay for multipayments. For at gennemføre dit køb skal du klikke på knappen "Betal for alle PayPal-varer" nederst på skærmbilledet "Købshistorik" på eBay-webstedet.
  • E-mail sælgeren, hvis der er et problem med betalingen. Kunden har ret til at foretage en betaling inden for to dage fra købsdatoen.
  • Hvis produktet ikke blev leveret til dig i tide, eller det er defekt, skal du sende en anmodning om retur og tilbagebetaling på din eBay-konto - "Købshistorik".

Kontosikkerhed og fortrolige data

Log altid ud af dine eBay- og PayPal-konti for at undgå at stjæle penge fra din konto. Dette gælder især for computere med flere brugere på arbejdspladsen eller på offentlige steder.

Anbefalede: