Sådan Betaler Du Online For Et Køb

Indholdsfortegnelse:

Sådan Betaler Du Online For Et Køb
Sådan Betaler Du Online For Et Køb

Video: Sådan Betaler Du Online For Et Køb

Video: Sådan Betaler Du Online For Et Køb
Video: Sådan betaler du en regning i Nordea netbank - Borgerservice to go 2024, April
Anonim

Du kan betale for køb på Internettet på mange måder, alt afhænger kun af, hvilke betalingsmuligheder der leveres af selve onlinebutikken.

Sådan betaler du online for et køb
Sådan betaler du online for et køb

Er det nødvendigt

Konto i betalingssystemer på Internettet, bankkonto, detaljer til betaling

Instruktioner

Trin 1

Betaling for købte varer via betalingssystemer.

Når du har lagt den valgte vare i kurven, kan du gå videre til kassen. For at gøre dette skal du bruge knappen "Betal" på din personlige konto. Vælg det betalingssystem, du bruger (hvis du ikke har registrering i internetbetalingssystemerne, kan du åbne en konto i en hvilken som helst af de eksisterende). Når du har valgt en betalingsmetode, bliver du omdirigeret til betalingssiden for varen. Så snart du betaler for ordren, får du oplysninger om den afsluttede betaling, som skal gemmes, indtil du modtager den købte vare.

Trin 2

Betaling for købte varer med bankkort.

Hvis butikken sørger for betaling for ordrer gennem kort fra russiske banker, kan du betale for købet med deres hjælp. For at gøre dette skal du vælge typen af dit kort (VISA, MasterCard eller Maestro) på produktbetalingssiden. For at foretage en betaling skal du angive kortnummer, udløbsdato og en trecifret kode, der er angivet på bagsiden af bankkortet. Efter afslutning af betalingen modtager du også en kvittering for betaling, som skal opbevares, indtil du modtager dit køb.

Trin 3

Betaling via postordre.

For at betale for din ordre på en lignende måde skal du vælge den relevante mulighed på produktbetalingssiden. Du får de nødvendige oplysninger, som du skal give, når du foretager en betaling. Når du har betalt for varerne, skal du gemme kvitteringen for betaling, som kasserens operatør giver dig.

Anbefalede: