Sådan Gendannes En Postkasse På Yandex

Indholdsfortegnelse:

Sådan Gendannes En Postkasse På Yandex
Sådan Gendannes En Postkasse På Yandex

Video: Sådan Gendannes En Postkasse På Yandex

Video: Sådan Gendannes En Postkasse På Yandex
Video: Montering af MEFA postkasse på få minutter.VOB 2024, Kan
Anonim

At miste adgang til din postkasse er altid frustrerende. Især hvis vigtige oplysninger blev gemt i den. Yandex-mailsystemet giver brugerne mulighed for at gendanne et glemt brugernavn eller en adgangskode til e-mail og derved genåbne adgangen til det.

Sådan gendannes en postkasse på Yandex
Sådan gendannes en postkasse på Yandex

Er det nødvendigt

Adgang til Internettet

Instruktioner

Trin 1

Hvis du har glemt din adgangskode til din postkasse, skal du følge linket mail.yandex.ru og klikke på meddelelsen "Husk adgangskode".

Trin 2

Et vindue til gendannelse af adgang er åbnet foran dig. Indtast feltet dit brugernavn og din e-mail-adresse, som du vil gendanne adgangen til. Indtast derefter tegnene fra billedet, og klik på knappen "Næste".

Trin 3

Baseret på hvilken måde at gendanne adgangen du valgte, når du registrerede din postkasse, vil du blive tilbudt en måde at gendanne den på. Dette kan være svaret på det sikkerhedsspørgsmål, du har stillet tidligere, det mobiltelefonnummer, der er knyttet til denne postkasse, eller en indikation af en anden postkasse.

Trin 4

Hvis det er en telefon, skal du indtaste nummeret, modtage en besked med en kode og derefter indtaste denne kode i det ønskede felt. Og når du skal angive en anden e-mail-adresse, skal du indtaste den krævede e-mail, modtage en e-mail med et link til den og gennemgå den. Når disse handlinger er afsluttet, skal du indtaste numrene fra billedet og klikke på "Næste" igen.

Trin 5

Derefter føres du til siden til ændring af adgangskode. Indtast din nye adgangskode i det første felt, og duplikér det i det andet. Klik på knappen "Udfør", så får du adgang til din postkasse.

Trin 6

Hvis du mister dit login, skal du prøve at huske det selv eller spørge dine venner, som du sendte breve til. Hvis alt ikke lykkes, skal du kontakte Yandex teknisk support. For at gøre dette skal du klikke på indskriften "Feedback" nederst på siden. Udfyld den foreslåede formular, beskriv dit problem så præcist som muligt og angiv en anden postkasse, hvor de skal sende et svar. Mistet adgang gendannes uden fejl.

Trin 7

Skriv adgangskoden ned, og log ind fra postkassen i en notesblok eller ethvert vigtigt dokument, der er gemt på computeren. Dette undgår problemet med at gendanne adgang næste gang.

Anbefalede: