Sådan Tilføjes Et Sted Til Venner

Indholdsfortegnelse:

Sådan Tilføjes Et Sted Til Venner
Sådan Tilføjes Et Sted Til Venner

Video: Sådan Tilføjes Et Sted Til Venner

Video: Sådan Tilføjes Et Sted Til Venner
Video: Елизавета Туктамышева - как живёт последняя Императрица и сколько она зарабатывает 2024, Kan
Anonim

Tilføjelse af et websted som en ven er en af måderne til at tiltrække nye besøgende til dit websted. Når alt kommer til alt, når du "får venner" med et andet websted, accepterer du at tilføje et link eller et banner til et venligt sted.

Sådan tilføjes et sted til venner
Sådan tilføjes et sted til venner

Instruktioner

Trin 1

Find først webstedet på netværket, som du vil "være venner" med. Kig efter et websted, der har samme popularitet og trafik som dit, det skal være et websted med samme emne som dit eller tæt på det.

Trin 2

Skriv derefter til webstedsejeren om din hensigt om at udveksle links (kontaktoplysninger vises normalt nederst på siden). Efter et positivt svar skal du placere et link eller et banner på et venligt sted på din startside eller i en separat menu "Site venner".

Trin 3

Sådan placeres et banner eller et link på en almindelig html-side: Gå til webstedsroden gennem din hosting cPanel (eller via FTP). Åbn index.html gennem editoren, find det sted i dokumentet, hvor linket eller banneret vil hænge. Indsæt der den kode, som ejeren af et andet websted gav dig (dette er enten et billede med et link eller bare et link).

Trin 4

For at placere et banner eller linke til et andet websted gennem Instant CMS-motoren skal du gå ind i adminpanelet, tilføje et nyt banner ("Komponenter-> Bannere-> Tilføj banner"). Indtast dets navn, indsæt et link til det, vælg den position, hvor banneret skal vises, og upload et billede. Klik på "Gem". Hvis du har brug for at installere et link, ikke et banner, skal du ikke uploade et billede, men bare indsætte linket til webstedet i det relevante felt.

Trin 5

Placering af et link til et venligt sted gennem Joomla-motoren ligner metoden til Instant CMS: Gå ind i adminpanelet, opret en ny kategori (for eksempel "Bannere"). Opret en klient (dette er et link til det websted, du arbejder med), tildel den oprettede kategori til ham.

Trin 6

Opret et nyt banner ("Komponenter-> Bannere-> Bannere"). Klik på plustegnet, indtast alle nødvendige data (navn, billedkode, link til overgangen osv.). Klik på knappen "Gem".

Trin 7

Gå til "Extensions-> Modules", opret et nyt modul. Indtast detaljerne, vælg klienten og bannerkategorien. Gem ændringer, og kontroller resultatet.

Anbefalede: