Sådan Oversættes Trafik

Indholdsfortegnelse:

Sådan Oversættes Trafik
Sådan Oversættes Trafik

Video: Sådan Oversættes Trafik

Video: Sådan Oversættes Trafik
Video: The Simple Solution to Traffic 2024, Kan
Anonim

Trafik er antallet af besøgende i en bestemt periode. Tilfældige enkeltbesøg på webstedet betragtes ikke som trafik, det skal være kontinuerligt. Konvertering af trafik til penge er en af de mulige indtægter på Internettet.

Sådan oversættes trafik
Sådan oversættes trafik

Er det nødvendigt

dit websted eller din blog med temmelig høj trafik

Instruktioner

Trin 1

Installer et tilknyttet program på dit websted. Ofte er onlinebutikker interesseret i dette. Hvis besøgende går gennem butikken på dit websted og foretager et køb i det, vil du modtage en vis provision.

Trin 2

Placer kontekstuelle annoncer. Efter installation af JavaScript-koden for det kontekstuelle reklamesystem vises annoncer, der svarer til dets emne, på webstedet. Betaling overføres for hvert besøgendes klik på annoncen.

Trin 3

Hvis du har en temmelig populær blog med mindst 300 abonnenter, kan du tjene penge på dens trafik på tre måder: 1) offentliggøre indlæg blandt dine indlæg om et emne, der er indstillet af kunden; 2) post indlæg (tekstlinks til webstedet, normalt placeret i slutningen af indlægget); 3) sælge bloggen til en ny ejer.

Trin 4

Brug en webstedsbaggrund. Faktisk er det et virtuelt opslagstavle, som enhver besøgende ser, så det kan gives til reklamedesign.

Trin 5

Sælg indhold. Bekvemmeligheden ved indholdet er, at det findes i digital form, hvilket betyder, at det kan opbevares på webstedet i enhver mængde og sælges til interesserede besøgende.

Trin 6

Tildel plads til betalte links. Andre webstedsejere leder efter måder at øge deres trafik på, og promovering af et websted på søgemaskinerne kræver links til det fra andre kilder. Placering af sådanne links kan generere en lille, men stabil indkomst.

Anbefalede: