Sådan Annulleres Paginering I Et Ord

Indholdsfortegnelse:

Sådan Annulleres Paginering I Et Ord
Sådan Annulleres Paginering I Et Ord
Anonim

Sidenummerering udføres automatisk i dokumenter i Microsoft Word-kontorapplikationen og kræver ikke yderligere handlinger fra brugerens side. Denne mulighed kan være unødvendig i en bestemt kategori genererede dokumenter. I dette tilfælde er det nødvendigt med omvendt handling - annullering af sidetalingen.

Sådan annulleres paginering i et ord
Sådan annulleres paginering i et ord

Er det nødvendigt

Microsoft Word 2003, 2007

Instruktioner

Trin 1

Start Microsoft Word-kontorapplikationen for at udføre betjeningen af afnummerering af sider i det valgte dokument, og vælg punktet "Sidehoveder og sidefødder" i menuen "Vis" i øverste værktøjslinje i programvinduet. Resultatet åbner værktøjslinjen "Headers and Footers" med inputområdet for den krævede tekst, begrænset af en stiplet linje øverst i dokumentet og kontrolknapper (til Microsoft Word 2003).

Trin 2

Vælg sidehoved eller sidefod, der indeholder sidetal, og angiv sidetallet (for Microsoft Word 2003).

Trin 3

Klik på knappen Slet, og luk panelet Sidehoved og sidefod (til Microsoft Word 2003).

Trin 4

Gentag ovenstående procedure i hver af de eksisterende sektioner i dokumentet, hvis der er flere sektioner i det valgte dokument, og det er umuligt automatisk at fjerne pagination i alle sektioner (til Microsoft Word 2003).

Trin 5

Venstreklik på sidetallet, når du bruger kommandoen "Sidetal" i menuen "Indsæt" for at vælge det angivne nummer i rammen og gentag klik på selve rammens kantlinje. I dette tilfælde skal markøren have form af en krydsformet pil (til Microsoft Word 2003).

Trin 6

Tryk på funktionstasten Del for at slette sidenummeret for det valgte Microsoft Word-dokument (til Microsoft Word 2003).

Trin 7

Vælg punktet "Sidehoveder og sidefødder" i menuen "Vis" i øverste værktøjslinje i programvinduet, og gå til fanen "Indsæt" i dialogboksen, der åbnes for at udføre handlingen med at slette pagination i det valgte Microsoft Word-dokument (til Microsoft Word 2007).

Trin 8

Klik på knappen Sidetal, og vælg kommandoen Fjern sidetal fra rullelisten med kommandoer for at fuldføre rensningsprocessen (til Microsoft Word 2007).

Anbefalede: