Hvad Skal Jeg Gøre, Hvis Internettet Ikke Fungerer

Hvad Skal Jeg Gøre, Hvis Internettet Ikke Fungerer
Hvad Skal Jeg Gøre, Hvis Internettet Ikke Fungerer

Video: Hvad Skal Jeg Gøre, Hvis Internettet Ikke Fungerer

Video: Hvad Skal Jeg Gøre, Hvis Internettet Ikke Fungerer
Video: Влад А4 и Директор против СИРЕНОГОЛОВОГО 2024, April
Anonim

Måske har du stødt på et sådant problem - du skal læse vigtige nyheder, sende et brev hurtigst muligt eller gå til din side på et socialt netværk, men pludselig finder du ud af, at Internettet ikke fungerer. Hvis du ikke er en professionel webmaster, men en almindelig bruger, er løsningen på problemet ikke altid indlysende. Skynd dig dog ikke til at bede om hjælp, for du kan løse de fleste af problemerne med Internettet alene.

Hvad skal jeg gøre, hvis Internettet ikke fungerer
Hvad skal jeg gøre, hvis Internettet ikke fungerer

Sørg for, at kablet er tilsluttet

Ofte opstår der et problem med netværket på grund af det faktum, at nogen fra husstanden snublede over en kabeltråd. Undersøg omhyggeligt kabelforbindelsesstikket. Selvom du har sørget for, at den sidder i stikkontakten, skal du trække den ud og kontrollere, om kablet og stikket er mekanisk beskadiget. Problemet med internetforbindelsen kan også skyldes støv, der har lagt sig i stikkontakten. For at løse dette skal du børste eller blæse gennem soklen. Tilslut derefter kablet, og sørg for, at det sidder helt fast og sidder tæt i stikket. Prøv derefter at oprette forbindelse til internettet.

Kontroller, om du har indtastet dit brugernavn og din adgangskode korrekt

Hvis alt er i orden med kablet, men du ikke kan gå online, skal du åbne netværksforbindelsesvinduet og kontrollere, om login og adgangskode er korrekte i de tilsvarende felter. Selvom systemet normalt automatisk husker disse data, kan der opstå nogle mindre fejl og fejl, hvorefter dataene slettes eller forvrænges. Indtast dit brugernavn og din adgangskode igen. Når du skriver, skal du sikre dig, at Capslock er deaktiveret, og at det korrekte tastaturlayout er valgt.

Tjek din konto

Husk: har du betalt for internettet i den næste måned? Det er muligt, at alle problemer er opstået simpelthen på grund af din glemsomhed. Hvis du ikke er sikker på, at den aktuelle periode er betalt, skal du kontrollere den på din personlige konto. Det er placeret på en lokal server, så du kan gå der, selvom du ikke har betalt for Internettet. For at gøre dette skal du indtaste din udbyders webstedsadresse i din browser, gå til din personlige konto med dit brugernavn og din adgangskode og kontrollere din kontosaldo.

Tjek din computer for vira

Hvis alt er i orden med din konto, men din computer stadig nægter at gå online, kan din computer muligvis have en virus. Det er mere sandsynligt, at der indtastes, når du arbejder på et netværk uden antivirus. Hvis dette er din sag, er gratis antivirussoftware løsningen. For eksempel har antivirus Kaspersky, Dr. Web, NOD32 og andre gratis versioner, takket være hvilke du kan scanne og helbrede din computer.

Kontakt din udbyders tekniske support

Ring til teknisk support og beskriv dit problem. Det er ikke nødvendigt at bruge specielle udtryk, det er helt nok at bruge enkle, "ikke-computer" ord. Du bliver stillet et par afklarende spørgsmål og kan blive bedt om at gøre noget simpelt, såsom at genstarte din computer. Efter at have kontaktet den tekniske supporttjeneste vil internetadgang næsten være garanteret. Dette gælder dog kun, når fejlen opstod på din linje. Hvis Internettet ikke fungerer på grund af din udbyders fejl - for eksempel i løbet af det tekniske arbejde, er der kun en udvej: vent, indtil problemet er løst.

Anbefalede: