Sådan Oprettes En Genvej Til En Internetforbindelse

Indholdsfortegnelse:

Sådan Oprettes En Genvej Til En Internetforbindelse
Sådan Oprettes En Genvej Til En Internetforbindelse

Video: Sådan Oprettes En Genvej Til En Internetforbindelse

Video: Sådan Oprettes En Genvej Til En Internetforbindelse
Video: Creating A Network Shortcut 2024, Kan
Anonim

Hver applikation er installeret på computeren i et bestemt bibliotek. For at undgå at skulle åbne forskellige mapper hver gang på udkig efter launcher-ikoner, er det lettere at placere genveje på dem på skrivebordet. For at oprette en genvej til din internetforbindelse skal du tage flere trin.

Sådan oprettes en genvej til en internetforbindelse
Sådan oprettes en genvej til en internetforbindelse

Instruktioner

Trin 1

Ikonet til internetforbindelsen findes i mappen "Mine netværkssteder". Genvejen til denne mappe er et standardelement på Windows-skrivebordet, normalt vises det automatisk, når systemet er installeret. Hvis du fjernede denne genvej, kan du returnere den via Display-komponenten.

Trin 2

Klik på skrivebordet med højre museknap, vælg "Egenskaber" i rullemenuen. I det vindue, der åbnes, skal du gå til fanen "Desktop" og klikke på knappen "Desktop settings". I det ekstra vindue skal du gå til fanen "Generelt" og sæt markøren overfor ikonet "Netværkskvarter". Anvend de nye indstillinger. Hvis du ikke ønsker at placere genvejen "Netværkskvarter" på dit skrivebord, skal du klikke på knappen "Start" og blot vælge "Netværkskvarter" i menuen.

Trin 3

I ruden Almindelige opgaver i venstre side af vinduet skal du vælge "Vis netværksforbindelser" -opgaven. Hvis du ikke kan se en liste over almindelige opgaver, skal du vælge Mappeindstillinger i menuen Funktioner for at åbne en ny dialogboks. Gå til fanen Generelt, og indstil markøren i feltet Vis en liste over almindelige opgaver i mapper. Anvend de nye indstillinger, og luk vinduet.

Trin 4

Når alle netværksforbindelser vises, skal du flytte markøren til ikonet "Local Area Connection" og højreklikke på det. I rullemenuen skal du vælge "Send" og underemnet "Desktop (opret genvej)". En anden mulighed: Flyt markøren til internetforbindelsesikonet, og træk den til skrivebordet, mens du holder venstre museknap nede.

Trin 5

Hvis du har brug for hurtig adgang til en internetforbindelse, men ikke ønsker at placere en genvej på skrivebordet, skal du placere den på lynstartlinjen på proceslinjen (område til højre for Start-knappen). For at gøre dette skal du flytte markøren til ikonet og trække den til proceslinjen, mens du holder venstre museknap nede.

Trin 6

Hvis du ikke kan placere et ikon på hurtigstart, skal du sørge for, at det er aktivt og redigerbart. Klik på proceslinjen med højre museknap, og vælg "Værktøjer" i rullemenuen. Der skal indstilles en markør i undermenupunktet "Hurtig start".

Anbefalede: