Sådan Udskrives Fra Internettet

Indholdsfortegnelse:

Sådan Udskrives Fra Internettet
Sådan Udskrives Fra Internettet

Video: Sådan Udskrives Fra Internettet

Video: Sådan Udskrives Fra Internettet
Video: Два панно с кофейными зёрнамиМастер-класс #DIY #кофейныепанно 2024, Kan
Anonim

Nogle gange skal du bruge en hard kopi af hele webdokumentet eller en del af det for at bruge oplysninger fra en webside uden for computeren. Alle moderne browsere har indbyggede faciliteter til at sende en side direkte til printeren uden mellemliggende kopi / gem-manipulationer og uden brug af yderligere programmer.

Sådan udskrives fra internettet
Sådan udskrives fra internettet

Instruktioner

Trin 1

Hvis du ikke skal udskrive hele siden, men kun en del af teksten i Opera-browseren, skal du vælge det ønskede fragment og højreklik uden for den markerede tekst. I kontekstmenuen er der et punkt "Udskriv" - vælg det for at åbne udskrivningsdialogen. Denne dialog kan også åbnes ved at trykke på CTRL + P-tastekombinationen eller ved at åbne afsnittet "Udskriv" i browsermenuen og vælge emnet med samme navn. I afsnittet "Sideinterval" i udskrivningsdialogen vil der være et flueben overfor "Valg" -elementet - hvis du skifter mening og beslutter at udskrive hele siden og ikke kun det valgte fragment, skal du flytte fluebenet til punktet "Alle". Sørg for, at printeren er tilsluttet og forsynet med papir, og klik på knappen Udskriv

Trin 2

I Mozilla FireFox-browseren skal du åbne afsnittet "Filer" i menuen og vælge "Udskriv" eller blot trykke på tastekombinationen CTRL + P. Dette åbner udskrivningsdialogen. I modsætning til Opera i denne browser, hvis du har valgt en del af teksten på siden, så markeres afkrydsningsfeltet ud for "Valgt fragment" ikke automatisk i dialogboksen for afsendelse til printeren. Du skal selv gøre det eller udskrive hele siden. Dokumentet sendes til udskrivning ved at trykke på knappen "OK".

Trin 3

I Internet Explorer kan du udvide afsnittet "Filer" i menuen og vælge "Udskriv", du kan højreklikke på siden og vælge det samme "Udskriv" -element i kontekstmenuen, eller du kan trykke på tastaturgenvejen CTRL + P. Under alle omstændigheder åbner den en dialog til afsendelse af et dokument til en printer, hvor du skal indstille afkrydsningsfeltet "Valg" alene, hvis du kun skal udskrive det fragment, der er markeret på siden. Klik derefter på knappen "Udskriv".

Trin 4

I Google Chrome-browseren er elementet "Udskriv" til stede i genvejsmenuen, der åbnes ved at højreklikke på siden, som i browsermenuen på ikonet med en skruenøgle. CTRL + P-tastaturgenvejen fungerer også her. Dokumentet sendes til printeren ved at klikke på knappen "Udskriv" i den dialogboks, der åbnes.

Trin 5

Højreklik på en side i Apple Safari-browseren åbner en genvejsmenu med elementet "Udskriv side", som skal vælges. I afsnittet "Filer" i browsermenuen er der også et tilsvarende punkt - "Udskriv". Genvejstasterne CTRL + P fungerer også her. Safari er den eneste browser, der ikke kan udskrive et fragment af tekst, der er valgt på en side - elementet "Valg" i udskrivningsdialogen forbliver altid inaktivt. Så klik bare på OK for at sende hele siden til printeren.

Anbefalede: