Sådan Indtaster Du Din Mail

Indholdsfortegnelse:

Sådan Indtaster Du Din Mail
Sådan Indtaster Du Din Mail

Video: Sådan Indtaster Du Din Mail

Video: Sådan Indtaster Du Din Mail
Video: Как создать электронную почту @ email .com . Аккаунт Google play, гугл, Гмаил, Gmail, Youtube 2024, Kan
Anonim

Folk, der lige er begyndt at opdage alle mulighederne på Internettet, kan opleve nogle problemer med at mestre e-mail. Opsætning af en indbakke til e-mails er halvdelen af kampen. Når alt kommer til alt, så bliver du nødt til at indtaste din mail på en eller anden måde. Det vigtigste er at huske dit brugernavn og din adgangskode, og resten, som de siger, er et spørgsmål om teknologi.

Sådan indtaster du din mail
Sådan indtaster du din mail

Instruktioner

Trin 1

For at indtaste e-mail på Yandex skal du starte din browser og gå til siden på adressen: mus eller trykke på "Enter" -tasten på tastaturet. Hvis du tidligere har markeret feltet "Husk mig" med en markør, udfyldes begge felter allerede, du skal bare klikke på knappen "Login".

Trin 2

Du kan også logge på Yandex-mail fra søgemaskinens hovedside (https://www.yandex.ru). Et panel med felter til indtastning af et brugernavn og en adgangskode er placeret i venstre del af vinduet. Indtast dit brugernavn og din adgangskode, klik på knappen "Login". Hvis du tidligere har aftalt, at browseren vil huske adgangskoden, skal du bare bekræfte login ved at klikke på knappen "Login".

Trin 3

I Mozilla Firefox-browseren, hvis du allerede har logget på din postkasse, men derefter åbnet en anden ressource i samme fane, kan du hurtigt vende tilbage til din postkasse. I øverste højre hjørne af vinduet skal du venstreklikke på navnet på din postkasse for hurtigt at gå til den fra den side, du er i øjeblikket på.

Trin 4

Måden at logge på postkasser på andre posttjenester er den samme som beskrevet i det første trin. For at komme ind i din postkasse på Mail skal du gå til siden på: https://www.mail.ru, og indtast dit brugernavn og din adgangskode i den øverste del af vinduet til venstre. Tryk på knappen "Login" med venstre museknap

Trin 5

For at indtaste mailen på Yahoo-ressourcen skal du i feltet "Login" ("Yahoo! ID") specificere navnet på postkassen i sin helhed ([email protected]). I det andet felt ("Adgangskode") skal du indtaste din adgangskode, venstreklikke på knappen "Log ind". Hvis du sætter en markør i feltet "Hold mig logget ind", gemmes din adgangskode til indtastning af postkassen. Næste gang du kontakter posttjenesten, skal du kun klikke på knappen "Log ind". Ressourcen er placeret på:

Anbefalede: