Sådan Udskrives Kortet

Indholdsfortegnelse:

Sådan Udskrives Kortet
Sådan Udskrives Kortet

Video: Sådan Udskrives Kortet

Video: Sådan Udskrives Kortet
Video: Sådan monterer du rullegardiner | JYSK 2024, September
Anonim

Hvis du har brug for at rejse til en ukendt adresse, er det bedst at forberede dig på forhånd og udskrive den korte vejledning som et kort. Du kan finde den adresse, du har brug for på Internettet og udskrive den ved hjælp af en printer.

Sådan udskrives kortet
Sådan udskrives kortet

Instruktioner

Trin 1

For at finde den ønskede adresse og derefter udskrive kortet skal du besøge en af de populære ressourcer, der tilbyder sådanne tjenester. Det kan enten være Yandex. Maps-tjenesten eller Google Maps.

Trin 2

Hvis du beslutter at bruge tjenesten fra Yandex-søgemaskinen, skal du gå til adressen på kortets størrelse og type, klikke på knappen "Udskriv" øverst til højre på siden. Et eksempelvindue åbnes, hvor du vil se i hvilken form siden udskrives. Her kan du også tilføje dine poster i form af et telefonnummer, kontaktperson osv. Når du har rettet kortet til udskrivning, kan du trykke på udskrivningsknappen og siden med kortet vil blive sendt til udskrivning.

Trin 3

Hvis du valgte en tjeneste fra Google, skal du gå til www.maps.google.ru. Trinene til at finde den ønskede adresse og klargøre kortet til udskrivning adskiller sig ikke fra handlingerne på Yandex.

Anbefalede: