Sådan Bestiller Du En Togbillet På Internettet

Indholdsfortegnelse:

Sådan Bestiller Du En Togbillet På Internettet
Sådan Bestiller Du En Togbillet På Internettet

Video: Sådan Bestiller Du En Togbillet På Internettet

Video: Sådan Bestiller Du En Togbillet På Internettet
Video: 2 килограмма креветок в кляре РЕЦЕПТ РЕСТОРАНА 2024, Kan
Anonim

Den officielle portal for de russiske jernbaner driver en billetbetalingstjeneste via Internettet. En passager, der ønsker at bestille et rejsedokument, skal have et bankkort.

Sådan bestiller du en togbillet på Internettet
Sådan bestiller du en togbillet på Internettet

Er det nødvendigt

  • - Bank kort;
  • - pas, internationalt pas, fødselsattest
  • - en computer med internetadgang.

Instruktioner

Trin 1

Tilmeld dig på hjemmesiden www.rzd.ru. Hvis du allerede er registreret, skal du logge ind ved hjælp af din personlige adgangskode og login. Disse data er fortrolige.

Trin 2

Bestil op til fire rejsedokumenter. Udsted en billet ved at indtaste rejseoplysningerne og dine personlige data i de særlige felter. Når du betaler for rejser via Internettet, er der en "fuld" (voksen) og "barn" (for et barn over fem år) tarif. For et barn under fem år er det ikke nødvendigt at booke en billet, hvis det ikke har en separat plads.

Trin 3

Indtast først serien af det russiske pas (fire cifre), og efter dets nummer (seks cifre). Antallet af mellemrum er irrelevant. Hvis det er nødvendigt at angive pas, indtastes nummeret, der består af ni cifre. For at forberede en billet har et barn brug for information fra sit fødselsattest - en serie (romertal i det latinske layout og to bogstaver på kyrillisk) og et sekscifret tal. Antallet af mellemrum og bindestreger er irrelevant. Husk, at hvis passagerens efternavn eller nummeret på identitetsdokumentet ikke stemmer overens med de oplysninger, der er angivet på hjemmesiden, og derefter i rejsedokumentet, får personen ikke adgang til toget.

Trin 4

Betal for billetten med bankkort Visa, Visa Electron, MasterCard, Maestro for internationale betalingssystemer Visa International eller MasterCard International. Overførsel af penge fra kortet udføres efter kontrol og bekræftelse af ordren med overgangen til betalingsgatewayen til OJSC "TransCreditBank". Der er ti minutter til at træffe en beslutning om at betale for rejsen og indtaste bankkortoplysningerne, ellers annulleres ordren.

Trin 5

For at betale skal du indtaste kortholderens navn og efternavn, dets nummer, udløbsdato og trecifrede kode (CVV2 eller CVC2).

Trin 6

Udskriv formularen med internetbilletten, eller husk ordrenummeret, som derefter bruges til at forberede rejsedokumenter i billetkontoret. Selve formularen betragtes ikke som en billet og giver derfor ikke ret til at rejse. Giv formularen til kassereren, eller fortæl kassereren ordrenummeret. Du får et dokument til at underskrive og en billet.

Anbefalede: