Sådan Gemmes Yandex-startsiden

Indholdsfortegnelse:

Sådan Gemmes Yandex-startsiden
Sådan Gemmes Yandex-startsiden

Video: Sådan Gemmes Yandex-startsiden

Video: Sådan Gemmes Yandex-startsiden
Video: Cara Buka Video D3w4s4 Di Youtube Dengan Mudah | MENONTON FILM D4W4S4 DI YOUTUBE LU4R NEGERI 2024, April
Anonim

Ved hyppig brug af den populære Yandex-søgemaskine behøver du ikke at skrive adressen i en linje eller søge i bogmærker hver gang. Ved at installere det i stedet for startsiden, kan du automatisk komme til det, når du åbner din browser.

Sådan gemmes en side
Sådan gemmes en side

Instruktioner

Trin 1

Trinene til at gemme Yandex som en startside varierer afhængigt af de anvendte internetbrowsere og deres versioner. I hver af dem er det installeret på en anden måde.

Trin 2

For at oprette denne sides startside i Opera-browseren skal du starte den og derefter vælge sektionen "Indstillinger" i hovedmenuen, repræsenteret af bogstavet "O" i øverste venstre hjørne af siden. Klik på påskriften "Generelle indstillinger" i den kontekstmenu, der vises. Inden du åbnede indstillingsvinduet, skal du vælge "Start fra startside" ved siden af indskriften "Ved opstart". Og i feltet nedenfor skal du indtaste adressen på den krævede søgemaskine - https://www.yandex.ru. Nu, når du starter browseren, føres du til Yandex-siden.

Trin 3

Hvis du bruger Internet Explorer, skal du vælge Værktøjer i hovedmenuen og derefter Internetindstillinger. Klik i vinduet, der vises på fanen "Generelt", og indtast den ønskede adresse i feltet under "Startside". Klik derefter på Ok. Bemærk, at i den senere version er hovedmenuen repræsenteret af det mekaniske hjulikon til venstre.

Trin 4

Gå til hovedmenuen øverst på siden i internetbrowseren Mozilla Firefox, vælg punktet "Værktøjer" og gå til afsnittet "Indstillinger". Vælg fanen "Generelt" og afsnittet "Start" i det vindue, der vises. Indtast adressen "Yandex" i feltet ud for påskriften "Startside". Klik på Ok-knappen.

Trin 5

For Google Chrome skal du klikke på det skruenøgleformede ikon i øverste venstre hjørne og vælge Indstillinger i den menu, der vises. På fanen, der åbnes, skal du klikke på sektionen "Grundlæggende", sætte et flueben ud for "Næste side" -indskriften, og i det tilstødende felt skal du skrive https://www.yandex.ru. Tryk på Enter-tasten, og luk browseren. Når Chrome startes igen, vil startsiden være Yandex.

Anbefalede: