Sådan Gemmes En Video Fra En Side

Indholdsfortegnelse:

Sådan Gemmes En Video Fra En Side
Sådan Gemmes En Video Fra En Side

Video: Sådan Gemmes En Video Fra En Side

Video: Sådan Gemmes En Video Fra En Side
Video: Влад А4 и Директор против СИРЕНОГОЛОВОГО 2024, Kan
Anonim

Når du ser en video online, vil du ofte gemme filen på din harddisk. Du kan gøre dette på et par enkle måder.

Sådan gemmes en video fra en side
Sådan gemmes en video fra en side

Instruktioner

Trin 1

Den nemmeste mulighed er at bruge din browsers tilføjelsesfunktioner. I dette tilfælde ekstraheres videoen fra siden ved hjælp af en knap, der er indbygget i browserpanelet. Gå til din browsers officielle hjemmeside og se listen over tilføjelser, som du kan bruge. Se efter dem, der er designet til at fange og gemme flash. Husk at i de fleste tilfælde passer ikke kun tilføjelsesprogrammer til download af flashvideoer dig, men dem, der er beregnet til at blive downloadet fra det sted, du har brug for. Installer tilføjelsesprogrammet, og tilføj det til dit webbrowserpanel. Når du har åbnet videosiden, skal du bare klikke på tilføjelsesknappen og gemme filen på din harddisk.

Trin 2

Du kan også bruge specielle programmer designet til at downloade flash-videoer fra netværket. Overvej at downloade ved hjælp af vksaver-programmet. Gå til audiovkontakte.ru og download applikationen, og installer den derefter. Genstart din computer, og start din browser. Åbn Vkontakte-siden, og åbn derefter den video, du har brug for. Der vil være en knap med bogstavet S under visningen. Klik på den. Du omdirigeres til siden til download af filer. Gem den fil, du ønsker, på din harddisk.

Trin 3

En anden mulighed for at downloade filen er at bruge kildekoden på siden. I dette tilfælde skal du åbne kildekoden for siden ved at gå til siden med videofilen ved hjælp af en speciel funktion i browseren. Lad os overveje at bruge denne metode ved hjælp af Google Chrome som et eksempel. Klik på indstillingsknappen, derefter "Værktøjer" og derefter "Vis kildekode". Søg efter filer, der indeholder mp4, 3gp eller flv i deres navne. Dette er den originale fil, som du tidligere har set med onlineafspilleren. Gem det på din harddisk.

Trin 4

For at se videofiler skal du have et komplet sæt K-lite codec-pakker eller Gom Player. Download og installer dem, så kan du se de videoer, du downloadede.

Anbefalede: