Sådan Oprettes Streaming Video På Et Websted

Indholdsfortegnelse:

Sådan Oprettes Streaming Video På Et Websted
Sådan Oprettes Streaming Video På Et Websted

Video: Sådan Oprettes Streaming Video På Et Websted

Video: Sådan Oprettes Streaming Video På Et Websted
Video: How to create a QR code yourself in Google Sheets? + Beautiful QR codes! 2024, Kan
Anonim

I dag giver websteder en god indkomst til deres ejere. Under betingelser med betydelig konkurrence er det dog nødvendigt konstant at opretholde en ressource i TOP, ellers finder søgemaskiner og brugere det simpelthen ikke. En måde er at udfylde det med videoindhold.

Sådan oprettes streaming video på et websted
Sådan oprettes streaming video på et websted

Instruktioner

Trin 1

Du skal vide, at der er et tilstrækkeligt antal tjenester på Internettet, der giver brugerne mulighed for at streame video på webstedet til de brugere, hvis computerdiskplads ikke er nok til at rumme store videofiler, eller som har trafikrestriktioner. Det er på disse tjenester, at videoen lagres, gennem hvilken den afspilles, uden at forbruge brugerens ressourcer. Og et andet plus ved denne metode er den relative lette implementering. Den mest populære af disse tjenester er YouTube.

Trin 2

Hvis du vil afspille en video på dit websted, skal du først sende den til YouTube-serveren. Hvis du ikke er registreret på det endnu, skal du følge denne procedure ved at klikke på linket https://www.youtube.com/ Som i de fleste tilfælde skal du først og fremmest oprette en konto. Ved at klikke på den tilsvarende knap føres du til en side, hvor du skal indtaste følgende data: bopælsland, fødselsdato og fødselsår, angiv køn og klik i feltet "Jeg accepterer", efter at have studeret tidligere betingelserne fastsat af YouTube-tjenesten. Indtast derefter adressen på din postkasse, kom med, og indtast din unikke adgangskode to gange, og skriv derefter korrekt de tegn, der vises i vinduet (den såkaldte captcha). Registreringen er gennemført.

Trin 3

Klik på knappen Tilføj video. På den nyligt fremhævede side skal du klikke på den samme, hvorefter du bliver nødt til at vælge den video, der er på din computer. Klik på knappen "Åbn".

Trin 4

Indtast navnet på din historie, skriv tags til søgemaskinerne, i rullemenuen vælg den kategori, hvor videofilen vil blive præsenteret. Ved at klikke på knappen "Gem ændringer" skal du gennemføre proceduren for udstationering til tjenesten. Du skal vide: den maksimalt tilladte filstørrelse er ikke mere end 2 gigabyte, og afspilningens varighed bør ikke overstige 15 minutter.

Trin 5

For at afspille videoen på dit websted i HTML-koden på den side, hvorfra denne handling vil være tilgængelig, skal du skrive (ved hjælp af de relevante tags) linket og HTML-koden for at integrere det på dit websted. De udstedes af tjenesten efter at have klikket på "Send" -knappen under din video og i rækkefølge på "Integrer" -knappen.

Anbefalede: