Sådan Oprettes Et Ikon Til Et Websted

Indholdsfortegnelse:

Sådan Oprettes Et Ikon Til Et Websted
Sådan Oprettes Et Ikon Til Et Websted
Anonim

Et ikon til et websted eller, som det oftere kaldes, et ikon er det, du kan se i hjørnet ud for navnet på fanen i browseren. Desuden vises ikonet overfor navnet på webstedet i listen over "Foretrukne", du kan også se det, når søgemaskinen viser dit websted i søgeresultaterne.

Sådan oprettes et ikon til et websted
Sådan oprettes et ikon til et websted

Er det nødvendigt

  • - webstedslogo
  • - Photoshop,
  • - favicon-konverter.

Instruktioner

Trin 1

Åbn dit webstedslogo i Adobe Photoshop. Hvis der ikke er noget logo, kan du tage et andet billede, det er kun vigtigt, at det er knyttet til dit websted. Behandl billedet ved at fjerne alle unødvendige detaljer, og reducer nu størrelsen til 32 eller 16 pixels på hver side. Gem derefter billedet som en png- eller gif-grafikfil.

Trin 2

Bedst af alt, hvis du ender med at oprette en fil med en opløsning på 32x32 pixels, da brugere nogle gange gemmer genveje på de steder, de kan lide på "Desktop", og der ser 16x16 pixels billeder ud til utilstrækkeligt detaljerede. Husk dog, at dit ikon i browseren stadig skaleres til 16x16 pixels, det er de billeder, der vises i favoritterne og i titlen.

Trin 3

Nu skal du konvertere billedet til en ico-fil. Dette kan gøres ved hjælp af et plug-in til Photoshop eller ved hjælp af en gratis internettjeneste, f.eks. Http://favicon.ru/. Der er mange plugins og tjenester, de fungerer næsten på samme måde, så der er ingen mening i at rådgive nogen specifik. Disse websteder kaldes favicon-generatorer.

Trin 4

Omdøb den resulterende fil til favicon.ico.

Trin 5

Gå nu til dit websteds kontrolpanel og find rodmappen, hvor den første side er placeret. Dette er normalt index.html eller en anden fil, som indholdsstyringssystemet genererer. Der er muligvis allerede et ikon ved navn favicon.ico. I dette tilfælde skal du slette det gamle ikon og erstatte det med dit eget.

Trin 6

Hvis rodmappen ikke er tilgængelig for dig, såvel som i disse tilfælde, hvis du selv skrev koden til webstedet, skal du redigere alle siderne på webstedet, hvor ikonet skal vises. Åbn siden i en editor og tilføj en post i hovedafsnittet

Trin 7

Hvis ikonet ikke er placeret i rodmappen, men et andet sted, skal du skrive filens fulde sti i href-parameteren.

Anbefalede: