Sådan Optages Streaming Video Fra Internettet

Indholdsfortegnelse:

Sådan Optages Streaming Video Fra Internettet
Sådan Optages Streaming Video Fra Internettet

Video: Sådan Optages Streaming Video Fra Internettet

Video: Sådan Optages Streaming Video Fra Internettet
Video: Прямая трансляция с помощью Sony Handycam 2024, Kan
Anonim

Du kan bruge speciel software til at optage streaming af video fra Internettet. For eksempel, hvis du vil optage YouTube-videoer, skal du bruge gratis værktøjer som Freerecorder 5, Debut Video og CamStudio. Du kan gemme optagede videoer i forskellige formater og afspille dem på din smartphone, MP3-afspiller eller tablet-pc.

Sådan optages streaming video fra internettet
Sådan optages streaming video fra internettet

Instruktioner

Trin 1

Download og installer streamingvideooptagelsesværktøjer online. Gratis software er tilgængelig på Applian.com, Nchsoftware.com og Camstudio.org. Dobbeltklik på ikonet for at køre installationsfilen og følg instruktionerne i installationsguiden. Dobbeltklik på startprogrammet til softwareværktøjet for at starte det.

Trin 2

Gå til det sted, du vil bruge til at optage streamingvideo. Hvis du f.eks. Vil optage en video fra YouTube eller et lignende websted, skal du bruge søgefeltet på websiden til at finde den video, du vil optage. Indtast nøgleordet eller navnet på den ønskede video, og klik på knappen Søg. Når websiden indlæses, skal du trykke på pausetasten, hvis videoen begynder at afspilles automatisk.

Trin 3

Gå tilbage til din videooptagelsessoftware, og klik på fanen Åbn optagelsesguiden. Vælg "Start optagelse" i menuen, der vises. Kør funktionen "Capture video or audio from the Internet". Husk at komme i gang med instruktionerne til optagelse og optagelse af forskellige typer videoer.

Trin 4

Åbn streamingwebstedet igen, og klik på knappen Afspil for at afspille det. Øjeblikke senere vises webadressen til streamingvideoen i vinduet til opsamlingssoftware. Hold markøren over URL'en og venstre klik på den for at fremhæve. Klik på knappen Opret ny post. Klik derefter på knappen "Udfør".

Trin 5

Vælg fanen i applikationsmenuen "Efter optagelse, konverter til …". Hvis du f.eks. Vil konvertere en video til det format, du har brug for for at se den på en iPod, skal du vælge "iPod Video". Klik på "Afslut". Marker afkrydsningsfeltet ud for Føj til iTunes-bibliotek, og klik på OK. Vent til softwaren er færdig med at konvertere streamingvideoen til det ønskede format og gemme den resulterende fil på din computer.

Anbefalede: