Sådan Oprettes En Elektronisk Journal

Indholdsfortegnelse:

Sådan Oprettes En Elektronisk Journal
Sådan Oprettes En Elektronisk Journal

Video: Sådan Oprettes En Elektronisk Journal

Video: Sådan Oprettes En Elektronisk Journal
Video: UCC101 - How to Create Your E Journal 2024, Kan
Anonim

Oprettelse af et elektronisk magasin koster dig meget mindre end at åbne en rigtig udgave. Du er ikke afhængig af Ruslands stilling, da dine numre leveres til abonnenter via e-mail. Derudover vil det være muligt at styre alle processer uden at forlade hjemmet.

Sådan oprettes en elektronisk journal
Sådan oprettes en elektronisk journal

Er det nødvendigt

  • - computer eller bærbar computer
  • - Internetadgang

Instruktioner

Trin 1

Definér først målgruppen for dit ezine og andre vigtige parametre. Lav skriftlige svar på spørgsmålene: "Hvad er et groft portræt af min standardlæser?", "Hvilke emner vil blive behandlet i magasinet?", "Hvor ofte offentliggøres det?" På samme tid skal du huske på, at den elektroniske journal først og fremmest vil være af interesse for aktive internetbrugere.

Trin 2

Baseret på de oplysninger, du har registreret, skal du vælge en titel til tidsskriftet og domænenavnet på din publikations websted. Tænk over designet og layoutet, identificer hovedoverskrifterne. Udgifter til arbejdet hos en designer, layoutdesigner, køb af et domænenavn og hosting til webstedet - vil være de vigtigste investeringer på dette stadium.

Trin 3

Inden du bringer dit hjernebarn på markedet, skal du beslutte spørgsmålet med forfatterne, der giver dig teksterne til bladet. I fremtiden vil det være muligt at købe artikler om færdige indholdsudvekslinger på Internettet eller at tiltrække læsere selv som forfattere.

Trin 4

Placer abonnementsformularen til dit magasin på hjemmesiden for webstedet. Normalt distribueres ezines gratis. Hovedindkomsten kommer til dig fra reklamer, der er placeret på publikationens sider. Derfor er det vigtigt at tage sig af det største antal abonnenter. Yderligere webstedsfremme hjælper dig med dette.

Trin 5

I fremtiden skal du sende de arkiverede udgaver af tidsskriftet på webstedet. Dette er nødvendigt, så potentielle abonnenter har mulighed for at gøre sig bekendt med magasinets indhold. Pas på at reklamere for publikationen om ressourcer, der ligner den i emnet.

Trin 6

Vælg IE som den juridiske form, hvis der kun er en skaber af bladet, og LLC, hvis der er flere af dem. Af skattesystemerne er det bedre at foretrække STS med det formål at beskatte "Indkomst". I dette tilfælde skal du betale en skat på 6% af den samlede indkomst minus pensionsbidrag. Du skal rapportere til skattekontoret en gang om året.

Anbefalede: