Sådan Oprettes En Elektronisk Tegnebog

Indholdsfortegnelse:

Sådan Oprettes En Elektronisk Tegnebog
Sådan Oprettes En Elektronisk Tegnebog

Video: Sådan Oprettes En Elektronisk Tegnebog

Video: Sådan Oprettes En Elektronisk Tegnebog
Video: Kodetastatur 2000.1621 sådan oprettes brugere pin / kort / brik 2024, April
Anonim

For at gennemføre pengeoverførsler på Internettet er det mest bekvemt at registrere din egen elektroniske konto på netværket. Nogle betalingssystemer såsom webmoney, yandex-penge osv. levere deres tjenester på dette område.

Sådan oprettes en elektronisk tegnebog
Sådan oprettes en elektronisk tegnebog

Instruktioner

Trin 1

• Den enkleste ting er at oprette en elektronisk tegnebog i systemerne:

www.yandex.ru

For at oprette en tegnebog i disse systemer skal du bare registrere en postkasse der (gratis). Og følg linket:

Yandex -

Mail

Og så skal du bare aktivere tjenesten.

Trin 2

Man skal dog også tage højde for det faktum, at da det er let at gøre dette, og der ikke er nogen seriøse foranstaltninger til at beskytte tegnebogen. Du kan miste den slags penge. Hvis nogen bryder ind i din postkasse, er det ret nemt, hvis det er muligt, at kunne overføre alle pengene fra din konto til dig selv. Derfor, når du opretter din konto i sådanne systemer, skal du ikke glemme risikoen.

Trin 3

Det mest populære elektroniske pengesystem i Rusland er Webmoney. Hacking af det, i modsætning til yandex og mail, er næsten umuligt. Registrering er dog vanskeligere:

Trin 4

Vi går til stedet https://www.webmoney.ru/rus/index.shtml. Vi trykker på "registrering". Indtast mobilnummeret (en forholdsregel mod hacking). Dernæst indtaster vi vores reelle data. Derefter sendes en særlig registreringskode til din postkasse. Ved at klikke på et specielt link skal du aktivere det

Trin 5

Efter aktivering af koden har du adgang til en side til download af speciel software. Et valg til en personlig computer: WM Keeper Classic eller WM Keeper Light. Og til en mobiltelefon WM Keeper Mobile (valgfri, valgfri).

Trin 6

Efter den første lancering af det valgte program, sendes en e-mail igen med individuelle data. Disse data skal gemmes til videre arbejde med systemet eller i tilfælde af hackerangreb, tegneboggenopretning osv. Det tilrådes at skrive disse data til en cd, et USB-flashdrev eller en anden databærer. Du har muligvis brug for dem til at køre programmet på en anden computer, eller hvis du geninstallerer Windows.

Anbefalede: