Sådan Oprettes En Elektronisk Tegnebog På Webmoney

Indholdsfortegnelse:

Sådan Oprettes En Elektronisk Tegnebog På Webmoney
Sådan Oprettes En Elektronisk Tegnebog På Webmoney

Video: Sådan Oprettes En Elektronisk Tegnebog På Webmoney

Video: Sådan Oprettes En Elektronisk Tegnebog På Webmoney
Video: Как создать кошелек Вебмани? Инструкция по регистрации кошелька WebMoney и получению аттестата 2024, April
Anonim

Webmoney er et populært online betalingssystem. Ved hjælp af en elektronisk tegnebog gennem denne service kan du betale for varer, tjenester samt udføre kontante betalinger online. For at oprette en konto skal du gennemgå registreringsproceduren og bruge den tilsvarende funktion i indstillingerne.

Sådan oprettes en elektronisk tegnebog på webmoney
Sådan oprettes en elektronisk tegnebog på webmoney

Instruktioner

Trin 1

Gå til den officielle webside for tjenesten ved hjælp af browseren installeret på din computer. Klik på knappen "Registrer" i venstre del af vinduet.

Trin 2

På den side, der åbnes, skal du indtaste dit mobiltelefonnummer i det internationale format. Klik på Fortsæt. Indtast dine data ved det næste registreringspunkt: det ønskede kaldenavn, fornavn, efternavn, patronym, fødselsdato, bopælsland, hjemadresse, e-mail. Medtag også et sikkerhedsspørgsmål og et svar på det, så hvis du mister din adgangskode, kan du altid gendanne din konto. Klik på "Fortsæt" igen.

Trin 3

Bekræft de indtastede oplysninger, og kontroller din e-mail-indbakke. Bekræft registreringsproceduren ved at indtaste koden fra brevet fra Webmoney i feltet på næste side. Klik på Fortsæt.

Trin 4

Tjenesten sender en SMS-besked med en bekræftelseskode, som skal indtastes i feltet på denne side. Når du har indtastet dataene, skal du klikke på "Næste". Indtast den adgangskode, du vil bruge med din konto. Når du har udfyldt de krævede felter, skal du klikke på OK.

Trin 5

Du omdirigeres til din konto i systemet. Hvis dette ikke skete, skal du bruge knappen "Login" på ressourceens hovedside. Indtast dit brugernavn og din adgangskode, hvorefter der automatisk sker en omdirigering til din personlige konto.

Trin 6

Gå til emnet "tegnebøger" på din personlige konto. For at oprette en tegnebog skal du klikke på knappen "Tilføj" i midten af siden. I feltet "Opret en tegnebog" skal du vælge den valuta, du har brug for, på rullelisten. For eksempel bruges WMR-tegnebøger til at oprette en rubelkonto, WMZ for dollars og WME for euro. Klik på knappen Opret. Tegnebogen er nu tilgængelig til transaktioner.

Anbefalede: