Hvordan Man Skriver Et Navn På Engelsk VKontakte

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Skriver Et Navn På Engelsk VKontakte
Hvordan Man Skriver Et Navn På Engelsk VKontakte

Video: Hvordan Man Skriver Et Navn På Engelsk VKontakte

Video: Hvordan Man Skriver Et Navn På Engelsk VKontakte
Video: Hvis de sociale netværk studerede i skolen! Tik Tok vs Likee! I det virkelige liv! 2024, Kan
Anonim

Nogle brugere er ikke tilfredse med, at VKontakte sociale netværk forbyder brugen af et fremmed sprog, når de specificerer personlige oplysninger. Det er for eksempel ikke muligt at skrive et navn på engelsk. Der er dog tricks til at omgå denne begrænsning.

Lav et navn på engelsk VKontakte
Lav et navn på engelsk VKontakte

Instruktioner

Trin 1

Tilmeld dig igen på vk.com. Når du indtaster data om dig selv på VKontakte, skal du skrive dit for- og efternavn på engelsk. I dette tilfælde kan du nederst på siden vælge engelsk som hovedsprog. I dette tilfælde betragter systemet dig som udlænding og gemmer dit navn på engelsk efter registrering. For større effektivitet kan du gå ind på siden via en amerikansk eller engelsk proxyserver ved hjælp af et af de specielle websteder. Så snart du får adgang til siden, kan alle nødvendige oplysninger omskrives på russisk, så kun for- og efternavnet efterlades på engelsk.

Trin 2

Skriv til VKontakte teknisk support, hvis du ikke vil miste den eksisterende side med en anmodning om at ændre navnet. For mere overbevisning skal du skrive en besked på kompetent engelsk og angive en god grund til at ændre dit navn. For eksempel registrerede en bekendt i Rusland dig, du fik ret til at bruge siden osv. Men i de fleste tilfælde giver administrationen dig kun mulighed for at efterlade et navn på engelsk, hvis det virkelig er dit eget og er svært at oversætte til russisk.

Trin 3

Køb en af de tilgængelige for- og efternavnesider på engelsk. For flere år siden tillod VKontakte sociale netværk at specificere oplysninger om sig selv på næsten ethvert sprog, og nu lægger nogle brugere sider til salg med deres for- og efternavne i det latinske alfabet.

Anbefalede: