Sådan Laver Du Et Visitkort-websted Selv

Indholdsfortegnelse:

Sådan Laver Du Et Visitkort-websted Selv
Sådan Laver Du Et Visitkort-websted Selv

Video: Sådan Laver Du Et Visitkort-websted Selv

Video: Sådan Laver Du Et Visitkort-websted Selv
Video: Sådan laver du en WordPress hjemmeside 2024, Kan
Anonim

Et visitkort-websted indeholder ikke sektioner, menuer, scripts og andre attributter til en velkendt webportal. Den består af en side med et enkelt billede. På grund af det faktum, at det er meget større end et papirvisitkort, indeholder det også flere oplysninger.

Sådan laver du et visitkort-websted selv
Sådan laver du et visitkort-websted selv

Instruktioner

Trin 1

Vælg størrelsen på billedet, der vil blive lagt ud på visitkortstedet. De fleste brugere gennemsøger websteder enten på bærbare computere med 15 "-skærme eller desktops med 19" -skærme. I det første tilfælde er opløsningen oftest 1024x768, og i den anden - 1280x1024. I betragtning af at browservinduet og bundpanelet i OS GUI optager en del af skærmpladsen, er det bedst at lave et billede med en størrelse på 1000x700 pixels. Et sådant visitkortsted vil være lige så praktisk for brugere af både bærbare computere og stationære maskiner.

Trin 2

Brug grafikeditoren, som du er vant til, til at oprette billedet. Så du vil klare meget hurtigere, og resultatet bliver bedre end når du prøver at omskole dig til et ukendt program. Billedets optimale layout er som følger: øverst - organisationens logo og dets navn nederst - kontaktoplysninger (telefonnumre, placering, e-mail-adresser). I midten skal du placere et foto, der tydeligst beskriver organisationen, for eksempel et højkvalitetsbillede af en produktprøve. Oven på det skal du placere en tekst, der viser de produkter eller tjenester, som organisationen producerer. Brug en skygge- eller omridseffekt for at få bogstaverne til at vises lige så godt i både mørke og lyse områder på billedet. For at webstedet kan indlæses hurtigere, skal du bruge JPEG-formatet med et kompressionsforhold på ca. 85.

Trin 3

Vælg hosting til webstedet under hensyntagen til organisationens økonomiske muligheder. Tag det som en regel: Hvis du har midler til betalt hosting, skal du vælge det eller i det mindste købe et andet niveau domæne. Dette vil dramatisk øge din prestige i andres øjne, og omkostningerne betaler sig hurtigt. Men husk, at selv et websted med et domæne på andet niveau, der er hostet på en betalt hosting, er ubrugeligt, hvis du ikke investerer i dets kampagne.

Trin 4

Websteds HTML-kode (eksklusive nøgleord til søgemaskiner) kan være som følger: Navnet på din organisation

Anbefalede: