Sådan Oprettes Dit Mobilwebsite Gratis

Indholdsfortegnelse:

Sådan Oprettes Dit Mobilwebsite Gratis
Sådan Oprettes Dit Mobilwebsite Gratis

Video: Sådan Oprettes Dit Mobilwebsite Gratis

Video: Sådan Oprettes Dit Mobilwebsite Gratis
Video: Sådan laver du dit skatteregnskab 2024, Kan
Anonim

Mange mobiltelefoner er gratis til at understøtte den fælles internetprotokol - HTML, men WAP-mobilwebsteder er stadig på vej. Alle kan oprette deres eget mobile site.

Sådan oprettes dit mobilwebsite gratis
Sådan oprettes dit mobilwebsite gratis

Instruktioner

Trin 1

Gå til siden https://www.bestfree.ru/soft/inet/wapeditor.php og download DotWap-programmet gratis. Dette program hjælper dig med at oprette et WAP-sted og derefter sende det på Internettet. Bemærk, at du ikke har brug for noget kendskab til programmeringssprog eller hypertekstmarkering til dette.

Trin 2

Installer og åbn DotWap-programmet. På trods af at det ikke er russificeret, er det ikke svært at bruge det. Dens værktøjslinje er opdelt i fire sektioner. Den første er ansvarlig for at "oprette / åbne / gemme" webstedet, den anden - til "indlæsning / aflæsning / visning". Den tredje - til tilføjelse af en anden side, afsnit, link eller billede til webstedet, den fjerde - kun til sletning af det valgte sideelement.

Trin 3

Det første vindue, der åbnes, vil være startsiden for dit fremtidige mobilwebsted. Klik to gange på knappen "Tilføj sider". Hvis du f.eks. Vil udfylde webstedet med oplysninger, skal du navngive de to oprettede sider henholdsvis "Nyheder" og "Kontakter". Fyld dem med indhold. Så på siden "Nyheder" kan du sende oplysninger om, hvordan webstedet blev oprettet, og på "Kontakter" - angive dine kontaktoplysninger. Du kan placere en hilsen på hovedsiden. Klik på "Preview" -knappen og evaluer resultaterne af dit arbejde.

Trin 4

For fuldt ud at evaluere og teste dit websted kan du også bruge WAP-browsere fra andre producenter. Men under alle omstændigheder skal du registrere dig i tagtag.com-systemet (for hvilket DotWap-programmet blev oprettet) for at sende dit websted til offentliggørelse eller gemme det i WML-format til offentliggørelse i andre systemer.

Trin 5

For at gemme webstedet i WML-format skal du gå til menuen "File" og vælge "Opret WML-filer …". Angiv det bibliotek, hvor DotWap automatisk opretter flere.wml-filer.

Trin 6

Se siden https://www.bestfree.ru/soft/inet/ftpmanager.php og download FTP-klienten for at gøre det lettere at uploade indhold til værten på WAP-webstedet.

Anbefalede: