Sådan Oprettes Et Forum Gratis På Dit Websted

Indholdsfortegnelse:

Sådan Oprettes Et Forum Gratis På Dit Websted
Sådan Oprettes Et Forum Gratis På Dit Websted

Video: Sådan Oprettes Et Forum Gratis På Dit Websted

Video: Sådan Oprettes Et Forum Gratis På Dit Websted
Video: ЛУЧШЕ, ЧЕМ DUOLINGO: 5 лучших инструментов и приложений для изучения языков 2024, Kan
Anonim

Forum er en webapplikation, der giver dig mulighed for at organisere kommunikation mellem besøgende til en webressource om bestemte emner. I dag er fora meget populære. For at installere denne applikation på dit websted, skal du bare finde et passende script og tilpasse det til dig selv.

Sådan oprettes et forum gratis på dit websted
Sådan oprettes et forum gratis på dit websted

Nødvendig

  • - forum script;
  • - hosting med PHP og MySQL;
  • - FTP-klient.

Instruktioner

Trin 1

Vælg det mest passende script til dine formål til installation på en hosting. Der er et stort antal gratis fora, blandt hvilke det er værd at bemærke phpBB, som har et stort antal plugins og udvidelser, der skaber ubegrænsede muligheder for webstedet. Imidlertid er scriptet meget krævende på serverressourcer, og for de fleste brugere kan denne funktionalitet virke overflødig, og derfor er der lettere forummotorer - PunBB, SMF, xBB og intellect board.

Trin 2

Download den valgte motor, og pakk det resulterende arkiv ud til din computer. Hvis du har en lokal Apache-server installeret, skal du prøve at installere forummotoren først på din computer for nøje at undersøge indstillingerne og teste scriptets funktionalitet. For at installere skal du blot placere de udpakkede filer i htdocs-biblioteket i den lokale servermappe og gå til browseradressen https:// localhost / folder, hvor mappen er navnet på din mappe, hvor forumfilerne blev placeret. Hvis scriptet bruger en MySQL-database til at gemme data, så glem ikke at oprette det via phpMyAdmin.

Trin 3

Efter test skal du uploade scriptet til din server via FTP ved hjælp af hostingkontrolpanelet eller en hvilken som helst FTP-klient, der er installeret på din computer. Hvis forummet fungerer med MySQL, skal du ikke glemme at oprette en ny database i dit hostingkontrolpanel.

Trin 4

Indtast den adresse, hvor scriptet er placeret på serveren. Du bliver bedt om at installere og konfigurere forumets grundlæggende parametre. Følg instruktionerne på skærmen, indtast de nødvendige parametre, og vent, indtil filerne er ændret. Installationen af forummet er nu afsluttet.

Trin 5

For yderligere tilpasning og optimering skal du bruge den dokumentation, der følger med hvert script, eller som er offentliggjort på den officielle hjemmeside for programudvikleren.

Anbefalede: