Sådan Oprettes Dit Websted Gratis

Indholdsfortegnelse:

Sådan Oprettes Dit Websted Gratis
Sådan Oprettes Dit Websted Gratis
Anonim

I dag er World Wide Web blevet en integreret del af et moderne menneskes liv. Der oprettes tusindvis af hjemmesider hver dag, hvor millioner af mennesker mødes, arbejder, studerer og laver tilbud. World Wide Web er en hel verden med et klart hierarki af brugere, og en gateway til denne verden er dit websted. Det betyder ikke noget, om du er ejer af en onlinebutik, en informationsportal eller en personlig startside. Hvis du har et websted, er du et fuldt medlem af Internetsamfundet.

Sådan oprettes dit websted gratis
Sådan oprettes dit websted gratis

Er det nødvendigt

  • - en computer;
  • - hurtig internetadgang
  • - viden om html og php (ikke kritisk, for dem der opretter et gratis site for første gang, er en simpel reference med grundlæggende tags nok).

Instruktioner

Trin 1

Download den nyeste version af distributionskittet til dette CMS fra det officielle Wordpress-websted. Det er dette system til oprettelse af websteder og blogs, der betragtes som det nemmeste at lære og på samme tid som det mest multifunktionelle. Der er oprettet mange professionelle sider på Wordpress, som besøges af titusinder af brugere hver dag og tror, at deres ejere betaler enorme penge til webmastere for at oprette sådanne portaler. Faktisk er alt gratis og ekstremt simpelt.

Trin 2

Download ethvert videokursus om oprettelse af websteder på Wordpress, da der er masser af dem på nettet, eller find et websted, der har uploadet online video-tutorials på dette CMS. Ofte dækker videoen alle de ofte stillede spørgsmål fra nybegyndere, der opstår, når de udvikler gratis websteder.

Trin 3

Installer Wordpress som vist i videovejledningen. Den bedste mulighed er at installere en lokal server på din computer og eksperimentere med den og derefter uploade det færdige sted til den hosting, du vælger. For at installere en lokal server skal du downloade den nyeste version af Denwer fra programmets officielle hjemmeside og følge installationsinstruktionerne.

Trin 4

Når WordPress er installeret, og testwebstedet fungerer, skal du tænke over emnet, tænke over strukturen og besvare dine spørgsmål tydeligt: "Hvorfor har jeg brug for et websted overhovedet?" og "Er jeg interesseret i det valgte emne?" Tag dette skridt alvorligt.

Trin 5

Vælg en skabelon, der passer til temaet på dit websted, og installer ved hjælp af det relevante bibliotek i WordPress-adminpanelet. Mange skabeloner med virkelig høj kvalitet kan findes frit tilgængelige på mange WordPress-websteder.

Trin 6

Installer de nødvendige plugins til dine formål. Hvis du planlægger at udføre søgemaskineoptimering af dit websted, kan du ikke undvære SEO-plugins, selvom søgemaskiner er meget loyale over for websteder oprettet på Wordpress og hurtigt indekserer dem.

Trin 7

Vælg en god hosting og overfør dit websted til det. Da du opretter et gratis websted, er gratis hosting med PHP, MySQL-support og et tredje niveau domæne nok for dig. Senere ville det ikke være overflødigt at skifte til et andet niveau domæne og betalt hosting.

Trin 8

Offentliggør kun unikt indhold til dit websted. Opdater dit websted så regelmæssigt som muligt, så søgerobotter føler, at webstedet er "levende" og indekserer det hurtigere.

Anbefalede: