Sådan Gendannes Meddelelsesarkivet

Indholdsfortegnelse:

Sådan Gendannes Meddelelsesarkivet
Sådan Gendannes Meddelelsesarkivet

Video: Sådan Gendannes Meddelelsesarkivet

Video: Sådan Gendannes Meddelelsesarkivet
Video: Sådan gendanner du din iphone 2024, April
Anonim

Hvis du ved et uheld slettede din chathistorik eller mistede adgangen til softwaren, er der flere måder at gendanne meddelelsesarkivet på. De afhænger af dit chatprogram og de sikkerhedsindstillinger, du har installeret.

Sådan gendannes meddelelsesarkivet
Sådan gendannes meddelelsesarkivet

Instruktioner

Trin 1

Find filen med sikkerhedskopien af arkivet med meddelelser på din computer. Dette dokument er normalt skjult, så åbn først ethvert vindue, og klik på menuen "Værktøjer" eller "Organiser". Vælg derefter "Egenskaber og mappeindstillinger". Klik på fanen "Vis", og marker afkrydsningsfeltet ud for linjen "Vis skjulte mapper og filer." Klik på knappen "Anvend" og "OK".

Trin 2

Åbn et hvilket som helst vindue, og indsæt linket C: / _ brugermappe_ / AppData / Roaming i adresselinjen. Tryk på Enter. Som standard indeholder denne mappe arkiverne for de fleste programmer, der er installeret på din computer. Hvis du har angivet en anden lagerplacering i indstillingerne, skal du gå til den.

Trin 3

Find mappen med den applikation, du har brug for, og gå til det afsnit, der er dedikeret til din profil. Afhængigt af programmet kan meddelelsesarkivet præsenteres separat for hver kontakt eller divideret med datoer. Under alle omstændigheder skal du højreklikke på den ønskede fil og klikke på punktet "Åbn med". Vælg Notesblok eller en teksteditor for at få vist teksten.

Trin 4

Start programmet "Mail.ru Agent", hvis du har brug for at gendanne meddelelsesarkivet for det. Højreklik på den kontakt, du vil se korrespondancen med, og vælg det relevante emne. Hvis denne procedure ikke lykkedes, kan du gendanne arkivet ved hjælp af en e-mail-anmodning. Denne funktion har været tilgængelig for ikke så længe siden, så gamle meddelelser kan ikke gendannes.

Trin 5

Installer icq2htm-applikationen på din computer, som giver ICQ-brugere mulighed for at gendanne slettede meddelelser. Der er også et lignende program til Skype, der hedder SkypeLogView. Begge applikationer er meget nemme at bruge og forståelige selv for dem, der ikke er gode til computere.

Anbefalede: