Sådan Gendannes En Yandex-side

Indholdsfortegnelse:

Sådan Gendannes En Yandex-side
Sådan Gendannes En Yandex-side

Video: Sådan Gendannes En Yandex-side

Video: Sådan Gendannes En Yandex-side
Video: EXAMEN 2024, April
Anonim

Brugere, der henvender sig til Yandex for søgeforespørgsler, indstiller det ofte som deres startside. Hvis indstillingerne går galt, kan du altid gendanne Yandex-siden ved at returnere de tidligere browserindstillinger.

Sådan gendannes en Yandex-side
Sådan gendannes en Yandex-side

Instruktioner

Trin 1

Start browseren på den sædvanlige måde, og indtast https://www.yandex.ru i adresselinjen. Tryk på Enter-tasten eller den pilformede knap til højre for adresselinjen for at gå til Yandex-hovedsiden. Hvis adresselinjen ikke vises, skal du tilpasse den: højreklik på værktøjslinjen og placer en markør overfor "Navigeringslinje" i kontekstmenuen.

Trin 2

Find inskription-linket "Gør Yandex til din startside" øverst på siden og venstre-klik på det. En lille dialogboks åbnes, følg instruktionerne i den: træk Yandex-ikonet til det husformede ikon på værktøjslinjen. Dette er den hurtigste måde at gøre Yandex til din startside igen. Du kan også indstille de korrekte parametre for dette i indstillingerne.

Trin 3

Uanset hvilken browser du bruger, vil handlingsprincippet være ens, kun navnene på knapper og kommandoer kan variere, men de har samme betydning. Mozilla Firefox-browser tages som et eksempel. I menuen "Værktøjer" skal du vælge "Indstillinger". Hvis du ikke kan se menuen, skal du højreklikke på værktøjslinjen og placere en markør overfor punktet "Menulinje".

Trin 4

Når en ny dialogboks åbnes, skal du sikre dig, at du er på fanen Generelt. I gruppen Start skal du indtaste adressen på Yandex-startsiden i feltet Startside. For at bekræfte dine handlinger skal du klikke på OK-knappen, vinduet lukkes automatisk.

Trin 5

Hvis du installerer Yandex Bar-tilføjelsen, kan du når som helst gå til Yandex-startsiden, selvom det ikke er din startside. I højre hjørne af værktøjslinjen vises softwareudbyderens brandede ikon, som skal klikkes for at gå. Du kan downloade Yandex Bar fra det officielle websted. Hver browser har sin egen side. Så for Mozilla Firefox skal du åbne siden https://bar.yandex.ru/firefox til Internet Explorer - https://bar.yandex.ru/ie og så videre.

Anbefalede: