Sådan Vælger Du Et Lokalt Netværk

Indholdsfortegnelse:

Sådan Vælger Du Et Lokalt Netværk
Sådan Vælger Du Et Lokalt Netværk

Video: Sådan Vælger Du Et Lokalt Netværk

Video: Sådan Vælger Du Et Lokalt Netværk
Video: Kun 2 apoteksprodukter hjælper med at genoprette huden efter solskoldning. 2024, Kan
Anonim

Når der er flere computere i huset, er der et helt naturligt ønske om at kombinere dem til et lokalt netværk. Et lokalt netværk giver dig mulighed for at få adgang til internettet fra enhver computer samt bruge en delt MFP eller bruge en delt medieserver.

Sådan vælger du et lokalt netværk
Sådan vælger du et lokalt netværk

Instruktioner

Trin 1

Adgang til Internettet og delte ressourcer leveres af et netværkskort indbygget i computeren eller flere netværkskort samt et modem, der er forbundet til computeren.

Trin 2

Oftest oprettes et lokalt netværk ved hjælp af en enhed såsom en switch. Brug et snoet par kabel til at forbinde computere til kontakten. Dette kabel er et bundt på 8 par snoede ledninger med RJ-45-stik.

Trin 3

Tilslut derefter enhedskontakten til hovedcomputeren. Desuden skal computeren allerede være udstyret med to netværkskort. Et netværkskort er designet til at forbinde din computer til internettet via et modem. Et andet netværkskort bruges til en lokal netværksforbindelse via en switch.

Trin 4

Derefter konfigureres softwaren, og der oprettes et lokalt netværk med internetadgang.

Trin 5

Hvis det ikke er muligt at købe en switch, kan du bruge to andre metoder til installation af et lokalt netværk.

Trin 6

Forbind computere ved hjælp af et trådløst Wi-Fi-radionetværk. For at gøre dette skal du slutte hovedcomputeren til modemet og kontrollere, om computerne er udstyret med Wi-Fi-adaptere. Konfigurer derefter softwaren gennem mappen "Netværksforbindelser" og dens underafdeling "Trådløs netværksforbindelse".

Trin 7

Køb yderligere NIC'er i stedet for en switch-enhed for at oprette en netværksbro. Hvis du forbinder tre computere i et netværk, skal du installere tre netværkskort i hovedcomputeren - en til at oprette forbindelse til et modem og to andre til at forbinde tilstødende computere. Tilslut netværkskortene ved hjælp af en netværksbro. For at gøre dette skal du åbne "Netværks- og delingscenter" på hovedcomputeren og vælge "Opret bro" -funktionen via "Opret forbindelse til et modem".

Trin 8

Bare husk at med denne forbindelse afhænger alle computere af hovedcomputeren, hvilket ikke er tilfældet, når du bruger en switch.

Anbefalede: