Sådan Oprettes En Internetforbindelse Over Et Lokalt Netværk

Indholdsfortegnelse:

Sådan Oprettes En Internetforbindelse Over Et Lokalt Netværk
Sådan Oprettes En Internetforbindelse Over Et Lokalt Netværk

Video: Sådan Oprettes En Internetforbindelse Over Et Lokalt Netværk

Video: Sådan Oprettes En Internetforbindelse Over Et Lokalt Netværk
Video: Sådan tilslutter du dit Smart WiFi-sæt og opretter et trådløst netværk 2024, April
Anonim

De fleste brugere opretter et lokalt hjemmenetværk med kun et ultimativt mål - at give adgang til Internettet til alle computere og bærbare computere i dette netværk. For at udføre denne opgave skal du være i stand til korrekt at konfigurere det lokale netværk.

Sådan oprettes en internetforbindelse via et lokalt netværk
Sådan oprettes en internetforbindelse via et lokalt netværk

Er det nødvendigt

Netværkshub

Instruktioner

Trin 1

Du kan tænke på et stort antal ordninger til opbygning af et lokalt netværk med delt internetadgang. Vi vil overveje en situation, hvor et netværkshub bruges til at kommunikere mellem computere, og en af pc'erne, der er inkluderet i netværket, fungerer som en server og en router.

Trin 2

Jeg vil straks bemærke, at denne metode er en af de billigste, men ikke den mest bekvemme. Køb et ekstra netværkskort til din computer og et netværkshub for at oprette et netværk.

Trin 3

Placer navet på det mest bekvemme sted. Husk, at du bliver nødt til at slutte den til vekselstrøm. Forbind alle computere og laptops, der vil være en del af det lokale netværk, til netværkshubben.

Trin 4

Tilslut computeren, som du har tilsluttet det ekstra netværkskort med et internetadgangskabel. Konfigurer efter leverandørens anbefalinger.

Trin 5

Åbn egenskaberne for den oprettede internetforbindelse. Vælg fanen "Adgang". Tillad computeren at bruge denne internetforbindelse til det lokale netværk. Angiv det netværk, der er bygget ved hjælp af hubben.

Trin 6

Gå til egenskaberne for netværksforbindelsen. Åbn TCP / IPv4 kommunikationsprotokol. Indstil en statisk IP-adresse, hvis værdi skal være 192.168.0.1.

Trin 7

Konfigurer netværkskortene til andre computere på samme måde. På samme tid skal du ændre det sidste ciffer i IP-adressen hver gang, og indtaste IP-adressen på den primære computer i felterne "Foretrukket DNS-server" og "Standard gateway".

Trin 8

Hvis du gjorde alt korrekt, har alle computere på det lokale netværk adgang til Internettet. En forudsætning for dette: computerrouteren skal være tændt. Forbindelsen til Internettet skal naturligvis være aktiv.

Anbefalede: