Sådan Mærkes Alle Venner På Et Foto

Indholdsfortegnelse:

Sådan Mærkes Alle Venner På Et Foto
Sådan Mærkes Alle Venner På Et Foto

Video: Sådan Mærkes Alle Venner På Et Foto

Video: Sådan Mærkes Alle Venner På Et Foto
Video: Plagg kwami blev en mand! Emily versus Plagg i Slime Egg udfordringen! 2024, Kan
Anonim

Det populære sociale netværk VKontakte har en praktisk mulighed for at tagge venner på fotos. Ved hjælp af denne service kan du informere dine venner om noget eller lykønske dem uden for boksen. Du kan markere alle venner på et foto manuelt eller automatisk.

Sådan mærkes alle venner på et foto
Sådan mærkes alle venner på et foto

Nødvendig

  • - registrering på VKontakte-webstedet;
  • - et specielt program installeret på computeren.

Instruktioner

Trin 1

Indtast webadressen "VKontakte" i adresselinjen. På det websted, der åbnes, skal du indtaste din e-mail og adgangskode i inputformularen. Klik på "Login" og log ind på din konto. Klik på afsnittet "Mine fotos" i menuen til venstre. Hvis der ikke er et sådant afsnit på din side, skal du gå til indstillingsmenuen og sætte et afkrydsningsfelt i feltet ud for kategorienavnet.

Trin 2

Klik på linjen "Opret album". Giv den en titel, tilføj en beskrivelse, hvis det er nødvendigt. En blå linje "Tilføj fotos til album" vises. Klik på den, og vælg den eller de ønskede filer fra computerens filsystem. Efter download, klik på "Gem fotos".

Trin 3

Åbn det valgte foto. Tag dine venner på den sædvanlige måde ved at klikke på billedteksten "Tag". Vælg området på billedet. En liste vises. Vælg dine venner fra det, indtil du tjekker dem alle.

Trin 4

For at tagge venner automatisk skal du downloade og installere VkBot-programmet fra Internettet. Kør det, indtast dit brugernavn og din adgangskode fra din side. I det program, der åbnes, skal du vælge "Media" → "Marker" → "Marker venner på billedet" i rækkefølge.

Trin 5

Kopier adressen på det ønskede foto "VKontakte" fra adresselinjen. I feltet "Link til foto" -programmet skal du indsætte et link til et foto af formularen vk.com/photoXXX_YYY. Klik på "Lad os gå", og derefter "Lad os gå" igen, hvis du ikke vil indstille specifikke højdeindstillinger som alder, køn, by.

Trin 6

I den næste dialogboks, Info ^ _ ^, skal du klikke på Ja. Når captcha vises, skal du indtaste de bogstaver og tal, du ser i feltet "Bekræftelseskode" og klikke på "OK". Gå til fotovinduet / fanen, og tryk på F5 i den øverste række tastaturtaster. Fotosiden opdateres, og venner bliver tagget.

Anbefalede: