Sådan Sender Du En Besked Til Alle Venner

Indholdsfortegnelse:

Sådan Sender Du En Besked Til Alle Venner
Sådan Sender Du En Besked Til Alle Venner

Video: Sådan Sender Du En Besked Til Alle Venner

Video: Sådan Sender Du En Besked Til Alle Venner
Video: How To Send Message To All Facebook Friends in One Click | Send Message To All Facebook Friends 2024, Kan
Anonim

Der er tidspunkter, hvor du har brug for at sende en invitation, et postkort eller noget nyt til alle dine venner. I sociale netværk er det muligt at sende en besked til alle eller flere mennesker på én gang, hvilket reducerer din tid betydeligt.

Sådan sendes en besked til alle venner
Sådan sendes en besked til alle venner

Er det nødvendigt

  • - internettet;
  • - en side på et socialt netværk.

Instruktioner

Trin 1

Send en besked til alle dine venner på VKontakte-webstedet. Der er en menu på din side til venstre, vælg fanen "Mine meddelelser". Øverst til højre vil der være en indskrift "Skriv en besked", klik på den. Vælg dine venner i feltet Modtager. Du kan sende en besked samtidigt til maksimalt 14 personer. Derfor, hvis du vil dele information eller tillykke med et stort antal venner, skal du sende brevet flere gange. Indtast tekst i det nederste felt, du kan også vedhæfte et foto, lydoptagelse, video, by- eller gadekort til det. Klik til sidst på "Send".

Trin 2

Send nyheden til dine venner på My World sociale netværk. På siden i "Min verden" ud for dit foto er der en menu, under hvilken "Mere" -fanen. Udvid det og klik på linjen "Skriv en besked til dine venner". Til højre i feltet "Samtaler" skal du klikke på knappen "Vælg blandt venner". Marker afkrydsningsfeltet ud for "Vælg alt" for at sende en besked til alle dine venner på én gang, og klik på "Vælg". Indtast tekst i feltet "Besked", du kan indsætte humørikoner, billeder, fotos, videoer og andre filer ved at klikke på et af ikonerne under dette felt. Klik på Send.

Trin 3

Del oplysninger med dine venner på Odnoklassniki-webstedet. Desværre er der ingen måde at sende en besked til alle dine venner. Der er 2 muligheder. Enten kopierer du teksten, indsætter den i meddelelsesfeltet og sender den separat til hver ven eller skriver den i din status. Som standard vises venners statusopdateringer i nyhedsfeeden. Imidlertid kan nogle deaktivere visningen af nogle parametre i båndindstillingerne, dvs. status er muligvis ikke synlig for nogle af dine venner.

Trin 4

Send en besked til dine Facebook-venner. På din side i fanen "Hjem" er der en menu til venstre. Vælg linjen "Beskeder". Klik på knappen "Ny besked". For at sende en besked til alle dine venner på én gang, i vinduet, der vises, i feltet "Til" skal du vælge navnene på personer, der er føjet til dig som venner, eller indtaste e-mail-adresser. Indtast din tekst i det relevante felt. Vedhæft om nødvendigt enhver fil fra din computer eller tag et billede fra dit webcam. Klik på Send.

Anbefalede: