Sådan Slettes En Vkontakte-konto

Indholdsfortegnelse:

Sådan Slettes En Vkontakte-konto
Sådan Slettes En Vkontakte-konto

Video: Sådan Slettes En Vkontakte-konto

Video: Sådan Slettes En Vkontakte-konto
Video: Продвижение «ВКонтакте»: фишки, примеры, кейсы, инструменты 2024, Kan
Anonim

Der er flere måder at slette en side fra Vkontakte sociale netværk - standard, ikke-standard og utilstrækkelig. Hvad er specificiteten af hver af dem? Når alt kommer til alt giver de dig alle mulighed for at få det samme resultat.

I kontakt med
I kontakt med

Sociale medier har nået sit højdepunkt i popularitet, selvom der stadig ikke er nogen ende i syne. Efterhånden som antallet af registrerede brugere vokser, vokser antallet af dem, der ønsker at slette deres konto, også. De forfølger alle det samme mål - sletning af sider, men motiverne er forskellige. Måske er en person bare træt af at blive bombarderet med breve af dårlige ønsker, eller han vil starte forfra med et rent skifer. Det er, når han har et ønske om at slette sin egen konto. Mest af alt er denne mulighed iboende i et meget berømt socialt netværk - Vkontakte.

Der er tre måder at slette en side fra Vkontakte.

Vej en - standard

Gå til din egen side, skal du gå til indstillingsafsnittet, og når du har åbnet fanen "Generelt", skal du rulle gennem den til slutningen. Der kan du finde et hyperlink med følgende indhold: "slet din side". efter at have klikket på den, vises en meddelelse, der beder dig om at angive årsagen til sletning af din side. Det er obligatorisk at svare! Først derefter kan du klikke på knappen "Slet side" nederst på siden.

Det er vigtigt at huske, at alle tidligere aktiviteter, som likes, kommentarer, ratings osv., Er gemt i databasen.

Andre måder at slette en side fra Vkontakte er længere, men også mere effektive.

Den anden måde er ikke-standard

Ikke-standarden på denne sti er, at sletningen af en side sker i etaper og faktisk af brugeren selv.

Først startes en ny mail, som en eksisterende konto er knyttet til. Telefonnummeret fjernes fra porteføljen. Derefter, en efter en, skal du gå til en eller anden sektion og slette deres indhold, dvs. lyd, video, fotoinformation, beskeder, legetøj osv.

De sidste, der skal slettes, er venner, så dit for- og efternavn. Gå til indstillingsafsnittet under fanen "Privatliv" og marker afkrydsningsfeltet "Kun mig".

En konto, der slettes på denne måde, slettes automatisk, hvis du ikke logger ind på den i et par måneder. Og indtil det øjeblik, hvor den slettes, vil den ikke være tilgængelig for andre brugere.

Den tredje vej er utilstrækkelig

Manglen på denne vej manifesteres så stærkt, hvor hurtigt resultatet kommer. Den tredje sti er meget modløs, men den kan bruges som et alternativ til de to andre stier. Den består i at sprede spam en masse, bande, fornærme brugere og administrationen, skrive forskellige uanstændige udtryk osv. På mindre end en uge med sådan upassende opførsel slettes kontoen af administrationen.

Anbefalede: