Sådan Slettes En Gruppe, Som VKontakte Oprettede

Indholdsfortegnelse:

Sådan Slettes En Gruppe, Som VKontakte Oprettede
Sådan Slettes En Gruppe, Som VKontakte Oprettede

Video: Sådan Slettes En Gruppe, Som VKontakte Oprettede

Video: Sådan Slettes En Gruppe, Som VKontakte Oprettede
Video: Советы по OpenStudio SketchUp - несоответствие размера вершины (русские субтитры) 2024, April
Anonim

På VKontakte-webstedet kan alle oprette en gruppe (community) efter deres interesser. Men hvad nu hvis den gruppe, du oprettede, har mistet sin relevans, eller hvis du bare har givet op på din idé om at skabe, allerede i processen? Samfundet kan og bør fjernes.

Sådan slettes en gruppe, som VKontakte oprettede
Sådan slettes en gruppe, som VKontakte oprettede

Er det nødvendigt

  • -Internetadgang;
  • -registrering på VKontakte-webstedet;
  • -tilstedeværelsen af den gruppe, der skal slettes.

Instruktioner

Trin 1

Gå til webstedet "VKontakte" på din personlige side. Til venstre for dit foto (avatar) er en liste over muligheder. Vælg indstillingen "mine grupper", og klik en gang på den med venstre museknap. En liste over grupper, du er medlem af, åbnes.

Trin 2

Rul listen med musen for at finde den gruppe, du oprettede. Gå ind i det. For at gøre dette skal du klikke en gang med venstre museknap på navnet eller på gruppens avatar. For at fjerne en gruppe skal du fjerne alle medlemmer fra den (helst) samt dig selv fra listen over medlemmer.

Trin 3

Eventuelt kan du slette alle fotos og videoer i din gruppe. Gå til listen over fotoalbum (placeret i højre side under listen over medlemmer og gruppelinks) og på deres liste ud for hvert klik "slet". Gå derefter til videoerne (der), over listen over videoer, klik på "rediger" og slet sekventielt hver video. Gå tilbage til gruppens hovedside. Hvis der ikke er et sådant ønske, skal du gå til næste trin i instruktionerne.

Trin 4

Under gruppens avatar skal du finde indstillingen "gruppestyring" og gå dertil ved at klikke på den med venstre museknap en gang. Gruppemulighederne er åbnet, blandt dem vælger du "medlemmer". Åbn derefter "ledere" -muligheden på højre side og under hver avatar for de mennesker, der er til stede der (hvis der er andre ledere ud over dig), klik på "nedrykning af lederen".

Trin 5

Ved at klikke på "alle deltagere" fjernes systematisk hver deltager ved at klikke på "fjern fra gruppe" på listen under hver avatar. Glem ikke at slette dig selv.

Trin 6

Gå derefter til "links" og slet alle grupper, der er knyttet til dine links. Nu slettes din gruppe automatisk af systemet, og det er ikke længere muligt at gendanne den, kun hvis du opretter den på ny.

Anbefalede: