Sådan Fjernes Konsolfejl I Opera

Indholdsfortegnelse:

Sådan Fjernes Konsolfejl I Opera
Sådan Fjernes Konsolfejl I Opera

Video: Sådan Fjernes Konsolfejl I Opera

Video: Sådan Fjernes Konsolfejl I Opera
Video: Sådan fjernes en Copenhagen Blind fra App 2024, Kan
Anonim

Brugere af Opera-browseren ved førstehånds, at rejsen på Internettet kan stoppes på grund af det uventede udseende af fejlkonsollen. Problemet er dog ret løst - konsollen kan slukkes.

Sådan fjernes konsolfejl i Opera
Sådan fjernes konsolfejl i Opera

Instruktioner

Trin 1

Det skal forstås, at fejlkonsollen i Opera er placeret af en grund. Dets udseende er programmets reaktion på visse fejl. En af årsagerne til fejlkonsolens udseende kan være forkert konfiguration af den mailklient, der er indbygget i Opera (Opera Mail, M2) eller forkert opdatering af versionen. Derfor er det fornuftigt ikke at fjerne konsollen (på denne måde fjerner du konsekvensen af problemet, ikke årsagen), men gør dig fortrolig med dens indhold og træffer passende foranstaltninger baseret på det, du har læst.

Trin 2

Start Opera-browseren, og åbn menuen JavaScript-indstillinger. Dette kan gøres på flere måder, og hver af dem vil blive beskrevet i de næste tre trin i instruktionen. Det sidste trin er fælles for alle. Hvis du har problemer med et stort antal steder, og det er lettere at neutralisere udseendet af fejlkonsollen for alle på én gang, skal du bruge metoderne beskrevet i det tredje og fjerde trin i instruktionen. Hvis der kun er problemer med et eller flere steder, og det er lettere at blokere fejlkonsollen for hver af dem separat, skal du bruge det femte trin i instruktionen.

Trin 3

Klik på knappen med Opera-ikonet, som er placeret i programmets øverste venstre hjørne. Hvis du har hovedpanelet vist, vil knappen med Opera-ikonet være nederst til venstre på dette panel. Når rullemenuen vises, skal du vælge Indstillinger> Generelle indstillinger> fanen Avanceret> sektion Indhold> Konfigurer JavaScript-knappen i højre side af vinduet.

Trin 4

Klik på genvejstasterne Ctrl + F12, vælg fanen "Indhold", afsnittet "Avanceret", og klik derefter på knappen "Konfigurer JavaScript".

Trin 5

Hvis du kun har problemer med et sted, skal du åbne det, trykke på F12-funktionstasten. I det vindue, der vises, skal du vælge det laveste punkt - "Webstedsindstillinger" og derefter åbne fanen "Scripts".

Trin 6

Fjern markeringen i afkrydsningsfeltet ud for "Åbn konsol ved fejl" (placeret i bunden af vinduet), og klik på OK. Luk browseren, og åbn den derefter igen.

Anbefalede: