Sådan Fjernes Opera Fra Bakken

Indholdsfortegnelse:

Sådan Fjernes Opera Fra Bakken
Sådan Fjernes Opera Fra Bakken

Video: Sådan Fjernes Opera Fra Bakken

Video: Sådan Fjernes Opera Fra Bakken
Video: Как сделать стяжку с шумоизоляцией в квартире. #18 2024, April
Anonim

Operativsystemer i Microsoft Windows-familien har et specielt systemunderretningsområde placeret i højre side af proceslinjen. Dette er den såkaldte "systembakke", som med rette kun kan kaldes i Windows 95. Nogle programmer i aktiv og / eller minimeret form har deres ikoner der. Det er her Opera-standardbrowseren placerer sit ikon. Det indeholder ikke meget information og funktionalitet. Hvis du ikke længere vil overveje det der, tilbydes du trin for trin instruktioner.

Opera-browser
Opera-browser

Nødvendig

  • Installeret og indlæst operativsystem i Windows-familien.
  • Installeret browser Opera.

Instruktioner

Trin 1

Start din Opera-browser ved at klikke på "musen" på startgenvejen på skrivebordet eller i listen over programmer ved at klikke på "Start" -knappen. Når browseren indlæses, skal du åbne en ny fane. For at gøre dette skal du venstreklikke på knappen "+" i højre side af fanelinjen eller trykke på Ctrl-T på tastaturet.

Trin 2

Som et resultat af det forrige trin finder du dig selv i browserens adresselinje. Indtast teksten der: opera: config # UserPrefs | ShowTrayIcon Og tryk derefter på Enter. Indstillingen "Vis bakkeikon" vises som vist i illustrationen.

Trin 3

Fjern markeringen i afkrydsningsfeltet ved at klikke på den med venstre museknap, og rul siden til slutningen af listen over indstillinger for den aktuelle side. For at gøre dette kan du bruge tastaturet ved at trykke en gang på Afslut-tasten.

Trin 4

Gem ændringerne ved hjælp af knappen "Gem" som vist på illustrationen.

Trin 5

Et mini-vindue vises med en meddelelse om, at programindstillingerne er gemt med succes, og en anbefaling om at genstarte browseren for at ændringerne skal træde i kraft. Klik på OK, og informationsvinduet lukkes.

Trin 6

Venstreklik på ikonet på fanebjælken for at lukke den aktuelle fane på browserindstillingerne og indstillingssiden.

Trin 7

Genstart din Opera-browser og nyd fraværet af dens ikon i systemmeddelelsesområdet.

Anbefalede: