Sådan Overføres En Fil Direkte

Indholdsfortegnelse:

Sådan Overføres En Fil Direkte
Sådan Overføres En Fil Direkte

Video: Sådan Overføres En Fil Direkte

Video: Sådan Overføres En Fil Direkte
Video: Макраме сумка из джута! Без крючка, только узлы 2024, Kan
Anonim

Hvis dit internet ikke er ubegrænset, men din hjemmetelefon er sådan, kan du overføre filer i byen med lav hastighed gratis. Dette kræver konventionelle analoge modemer.

Sådan overføres en fil direkte
Sådan overføres en fil direkte

Instruktioner

Trin 1

Køb analoge modemer (enheder med ADSL, 3G, WiMax osv. Standarder er ikke egnede). Under ingen omstændigheder bør du købe såkaldte soft-modemer, der tildeler signalbehandling til computerens centrale processor. Nye analoge modemer kan være meget dyre, så se efter brugte på onlineauktioner. Modemer skal være udstyret med de tilgængelige grænseflader på din computer.

Trin 2

Tilslut modem til en computer i hver ende af kommunikationslinjen. Tilslut dem direkte til en telefonlinje (ingen ADSL-splitter). Hvis der findes splitters, skal du forbinde analoge modemer parallelt med telefoner, ikke ADSL-modemer.

Trin 3

Kør terminalemuleringsprogrammet på hver af maskinerne. I Linux er det Minicom, i DOS er det den indbyggede terminalemulator i DOS Navgator-programmet, i Windows er det Hyper Terminal. Hvis to computere bruger forskellige terminalprogrammer, skal du sørge for, at de understøtter den samme filoverførselsprotokol, såsom ZMODEM.

Trin 4

Vælg de samme transmissionsparametre i terminalprogrammer: hastighed, antal bits, paritet. Ring til et modem til et andet: ATDP-telefonnummer. Hvis opkaldet mislykkedes, skal du ændre denne kommando som følger: ATDT P-telefonnummer (der skal ikke være mellemrum mellem bogstavet P (latin) og telefonnummeret).

Trin 5

Skriv tekst på tastaturet på en maskine, og sørg for, at den straks vises på skærmen på en anden. Sørg for, at data kan strømme i begge retninger på denne måde.

Trin 6

På en maskine skal du aktivere filmodtagelsestilstanden ved hjælp af ZMODEM-protokollen eller lignende. På den anden side skal du starte en filoverførsel ved hjælp af den samme protokol. Når filen accepteres, skal du gemme den. Husk, at et analogt modem i modsætning til en moderne ADSL-enhed gør abonnentlinjen optaget, når der transmitteres data. Det påvirker ikke driften af eksisterende ADSL-modemer.

Anbefalede: