Sådan Fjernes Spil Fra Internettet

Indholdsfortegnelse:

Sådan Fjernes Spil Fra Internettet
Sådan Fjernes Spil Fra Internettet

Video: Sådan Fjernes Spil Fra Internettet

Video: Sådan Fjernes Spil Fra Internettet
Video: Jeg afstøber min fisse 2024, Kan
Anonim

Det er klart, at du ikke kan fjerne spil fra selve Internettet. Men det er nødvendigt at sikre, at brugerne ikke kan afspille dem i stedet for at arbejde eller studere. Dette kan gøres på forskellige måder.

Sådan fjernes spil fra Internettet
Sådan fjernes spil fra Internettet

Instruktioner

Trin 1

Prøv at bruge en radikal metode - afinstaller Flash Player. Uden det stopper næsten alle spil designet til at køre direkte i en browser. Hvis brugere ikke er i administratortilstand, kan de ikke geninstallere Flash Player. Men gør ikke dette, hvis brugerne har brug for at køre Flash-applikationer, såsom at se instruktionsvideoer på YouTube.

Trin 2

Hvis du af en eller anden grund ikke kan afinstallere Flash Player, skal du deaktivere plugins i din browser (alle eller individuelt). Hvordan dette gøres afhænger af browseren. For eksempel i Opera - "Tools" - "Options" - "Advanced" - "Content" - fjern markeringen af "Enable plugins", i Firefox - "Tools" - "Add-ons" - "Plugins" - vælg Flash plugin og klik på "Deaktiver", i IE - "Service" - "Administrer tilføjelser" - "Tilføjelser tilføjet i Internet Explorer" - "Deaktiver". I Chrome er der ingen måde at deaktivere Flash-pluginet som standard, hvis en skal vises, skal du installere den officielle udvidelse kaldet FlashBlock.

Trin 3

Opera-browseren giver dig kun mulighed for at blokere brugen af plugins til bestemte websteder. For at gøre dette skal du gå til det sted, hvor du vil deaktivere brugen af Flash, trykke på "F11" -tasten i den gamle version af browseren og højre museknap i den nye version, og i kontekstmenuen skal du vælge elementet "Webstedsindstillinger", skal du åbne fanen "Indhold" og derefter fjerne markeringen i afkrydsningsfeltet "Aktivér plugins".

Trin 4

Den mest komplette sikkerhed for, at brugerne ikke spilder tid på at spille spil, kan kun leveres ved hjælp af en ekstern firewall. Hvis du bruger en separat computer i stedet for en router, skal du konfigurere en sådan firewall på den. Indtast bare webadresserne på de websteder, der er vært for Flash-spil, på den sorte liste. Derefter kan brugerne ikke besøge dem uanset operativsystem, browser, indstillinger og Flash Player.

Anbefalede: