Sådan Oprettes Et Icq-nummer

Indholdsfortegnelse:

Sådan Oprettes Et Icq-nummer
Sådan Oprettes Et Icq-nummer

Video: Sådan Oprettes Et Icq-nummer

Video: Sådan Oprettes Et Icq-nummer
Video: инструкция ICQ-UIN-Regger.wmv 2024, Kan
Anonim

ICQ er et fælles kommunikationsprogram. Det giver dig mulighed for at finde dine gamle og nye venner, sende dem lykønskningskort, spille, sende gratis SMS til numrene på nogle operatører, indsætte dit foto og ændre designstil i programmet.

Sådan oprettes et icq-nummer
Sådan oprettes et icq-nummer

Instruktioner

Trin 1

Gå ind på det officielle ICQ-websted. På hovedsiden øverst til højre i menuen er der en fane "ICQ-registrering". Klik på denne fane. Et spørgeskema vises foran dig. Udfyld alle dens felter: "Fornavn", "Efternavn", "E-mail-adresse", "Adgangskode med bekræftelse", "Fødselsdato" og "Køn".

Trin 2

Indtast tegnene vist på billedet i linjen "Beskyttelse mod robotter". Hvis de ikke er meget synlige, skal du opdatere billedet ved at klikke på de 2 pile ved siden af det, så andre symboler vises. Klik på knappen "Registrer" nedenfor.

Trin 3

Gennemfør registreringsprocessen. For at gøre dette skal du indtaste din e-mail-adresse, som du angav i spørgeskemaet. Klik på det link, der blev sendt til dig i e-mailen. Indtast ICQ-programmet, hvis det er installeret på din computer. Det er nok bare at klikke på indskriften "Start ICQ" på den side, som du har fulgt linket til.

Trin 4

Download den nye ICQ-version, hvis du ikke har den på din computer. Klik på fanen Download nu på samme side. Klik derefter igen på "Download" -indskriften. Gem programmet og installer det på din computer.

Trin 5

Gå til ICQ-programmet, der er installeret på din computer. Indtast den e-mail-adresse og adgangskode, du skrev i formularen under tilmeldingen. Find nu fanen "Profil" i menuen øverst i programvinduet. Der vil du se oplysninger om dig selv, herunder dit ICQ-nummer, som du kan indtaste som et login og sende til dine venner for at føje dem til din kontaktliste.

Trin 6

Dette program kan også gemmes på telefonen. I menuen med ICQ installeret på computeren skal du klikke på linjen "Download ICQ til telefon" eller nederst i vinduet på ikonet "mobiltelefon". Indtast dit telefonnummer i feltet, hvortil du modtager en gratis SMS med et link. Følg linket og installer programmet på din telefon ved at følge instruktionerne. For at indtaste det skal du ringe til ICQ-nummeret og adgangskoden.

Anbefalede: