Sådan Optages Et Spil Fra Internettet

Indholdsfortegnelse:

Sådan Optages Et Spil Fra Internettet
Sådan Optages Et Spil Fra Internettet

Video: Sådan Optages Et Spil Fra Internettet

Video: Sådan Optages Et Spil Fra Internettet
Video: Sådan bliver migranter efterladt på Middelhavet 2024, April
Anonim

Nogle PlayStation 2-brugere henter ofte diskbilleder fra Internettet. Men ikke alle spillere ved, hvordan man korrekt optager billeder i dette format. Dette kræver visse typer diske og specielle programmer.

Sådan optages et spil fra Internettet
Sådan optages et spil fra Internettet

Nødvendig

  • Software:
  • - Alkohol 120%
  • - UltraISO;
  • - ImgBurn;
  • - CloneCD.

Instruktioner

Trin 1

Før du køber en DVD, er det værd at finde ud af, hvilke typer medier der er bedst til korrekt optagelse, og hvilke der ikke. Men du bør bestemt ikke købe DVD-RW- og DVD + RW-diske. Takket være disse diske kan læserens laser blive ubrugelig inden for få sekunder, især DVD-RW'er bidrager til dette. Derfor bør du ikke risikere det, vælg almindelige diske til engangsoptagelse.

Trin 2

Det antages, at du på forhånd har installeret et af ovenstående programmer. Alkohol 120%. Kør programmet, og klik på linket "Image capture" i venstre blok i hovedvinduet. I det vindue, der åbnes, skal du klikke på knappen "Gennemse" og angive stien til den downloadede fil med spillet, og derefter klikke på knappen "Næste".

Trin 3

I det næste vindue skal du vælge en passende skrivehastighed fra rullelisten - det anbefales at bruge lavere hastigheder (4x eller 6x). Nederst i vinduet skal du vælge PlayStation-typen og klikke på knappen Optag.

Trin 4

UltraISO. I programmets hovedvindue skal du klikke på ikonet for optagelse, der findes i værktøjslinjen, eller ved at vælge den relevante kommando i menuen Funktioner. I det vindue, der åbnes, skal du vælge en optager, diskoptagelseshastighed og angive stien til spilfilen. Klik på knappen "Optag" for at starte optagelsen.

Trin 5

ImgBurn. I programmets hovedvindue skal du ud af 6 tilgængelige kommandoer vælge "Brænd billede til disk". I vinduet, der åbnes, skal du i kolonnen "Placering" angive stien til filen med spillet, derefter vælge optagehastighed og klikke på den tilsvarende knap.

Trin 6

CloneCD. I programmets hovedvindue skal du klikke på knappen Brænd billede (andet fra venstre). I det vindue, der åbnes, skal du klikke på knappen "Gennemse" for at angive stien til billedet med spillet og derefter klikke på knappen "Næste". Vælg din foretrukne skrivehastighed, og tryk på Enter. Efter brænding af disken anbefales det at kontrollere den for fejl ("Data verification" option).

Anbefalede: