Hvordan Man Bygger En Portal Til Paradis I Minecraft

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Bygger En Portal Til Paradis I Minecraft
Hvordan Man Bygger En Portal Til Paradis I Minecraft

Video: Hvordan Man Bygger En Portal Til Paradis I Minecraft

Video: Hvordan Man Bygger En Portal Til Paradis I Minecraft
Video: Как сделать нижний портал в комментариях Minecraft, объясненных в творческом режиме и режиме выживания 2024, Kan
Anonim

Mange brugere af Minecraft-spillet undrer sig over, hvordan man bygger en portal til paradis. Specificiteten af dette spil er sådan, at det sommetider er vanskeligt at konstruere de mest elementære ting.

Hvordan man bygger en portal til paradis i Minecraft
Hvordan man bygger en portal til paradis i Minecraft

Minecraft portaler

Der er forskellige portaler i Minecraft-spillet, for eksempel til himlen, til helvede, andre verdener og rum. Rumforskning er ret farligt, men det giver dig yderligere belønninger. Portaler til himlen og helvede hjælper dig med at finde sjældne malme.

Portalen til himlen, ligesom portalen til helvede, er menneskeskabt, dvs. du kan bygge det selv. For en menneskeskabt portal til himlen er det nødvendigt at bygge blokke på en bestemt måde. Først derefter fungerer portalerne. Husk, at portaler ikke kan fås fra et monster som en dråbe.

Hvordan man laver en portal til paradis

For at opbygge en portal til himlen (ether) i Minecraft-spillet skal du bruge: blokke af en glødende sten, en himmelsk lighter designet til at aktivere portalen.

Opret oprindeligt en klassisk portal, der består af 4 blokke i bunden, øverst og 3 blokke på siderne. Portalen til himlen er bygget på samme måde som portalen til helvede. Portalen til paradis bygges meget hurtigt.

I fremtiden er det nødvendigt at aktivere portalen, så manna vises ved hjælp af en lighter. For en lighter skal du vælge en barre af guld og 1 flint. Gå til arbejdsbænken, installer flint og guld og få en lighter.

Bring den resulterende lighter til portalen, og aktiver den ved at klikke med musen. Når du har bygget portalen til paradis, skal du kontrollere den. For at gøre dette skal du vente på, at verden indlæses, gå til himlen og tjekke den portal, du har bygget.

Anbefalede: