Sådan Oprettes Icq Chat Gratis

Indholdsfortegnelse:

Sådan Oprettes Icq Chat Gratis
Sådan Oprettes Icq Chat Gratis

Video: Sådan Oprettes Icq Chat Gratis

Video: Sådan Oprettes Icq Chat Gratis
Video: Как установить программу бесплатного чата ICQ 2024, Kan
Anonim

ICQ-appen er et af de mest populære værktøjer til kommunikation med mennesker over hele verden. Programmet er meget simpelt og let at bruge. ICQ giver dig også mulighed for at oprette chats til kommunikation døgnet rundt og forene mennesker i specielle grupper.

Sådan oprettes gratis icq chat
Sådan oprettes gratis icq chat

Instruktioner

Trin 1

Download og installer Jimbot-applikationen på din computer. Dette er et af de mest praktiske værktøjer til oprettelse af ICQ-baserede chats. Du kan også bruge jArt Group-versionen. Kør programmet. Vælg menupunktet "Chat-modul" i det vindue, der åbnes.

Trin 2

Gå til fanen "Forbindelsesindstillinger". Angiv de relevante indstillinger. Vælg antallet af UIN'er, det er bedre at indstille antallet fra 3 til 7. Indtast din personlige UIN i det relevante felt for at vælge de nødvendige beføjelser i chatten. Gå til fanen "Konto".

Trin 3

Indtast brugernavnene på chatbrugerne. Det er bedre at fjerne autorisation, hvis du vil fremskynde processen med at tilføje samtalepartnere. Gå til "Chatindstillinger", og angiv de indstillinger, der matcher dine krav. Kom med et navn til chatten. Efter at have gemt parametrene kan modulet lukkes, og en testkørsel af bot kan udføres.

Trin 4

Brug Topserver som et alternativt chatværktøj. Under installationen opretter applikationen et nyt lokalt drev, og når det er afsluttet, åbner det en browser. Luk det ikke.

Trin 5

Søg på internettet og download en passende chat-bot. Åbn det lokale drev, du lige har oprettet, og opret en mappe i det, der hedder Bot. Kopier alle botfilerne til den. Gå til din browser, og opret en database med samme navn (Bot). Start kommandoprompt og skriv cmd. Vælg jimbot.jar-filen. Indtast kommandoen java -jar jimbot.jar.

Trin 6

Minimer kommandolinjen. Start din browser, og følg det link, der vises i den. Indtast dit brugernavn og din adgangskode. Normalt bruges ordet admin som standard. Således vil du gå ind i en ny chat, hvorefter du kan begynde at konfigurere den. Tilføj en liste over brugere, og angiv de relevante tilladelser. Tryk på Start-tasten for at starte chatten.

Anbefalede: